En kraftfull gamingdator i fickan? Därför älskar spelnördarna nya Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G

Samsung Gaming
En kraftfull gamingdator i fickan? Därför älskar spelnördarna nya Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G

Gamingvärlden flyttar med stormsteg ut i mobilen. Med Samsungs nya flaggskepp Galaxy Note20 Ultra 5G tar man dessutom spelupplevelsen till en helt ny nivå. Här är fem anledningar till att det kan vara den enda enheten du behöver som spelnörd.

1. Blixtsnabba reaktioner

Att spela på mobilen kan ibland vara frustrerande på grund av lagg och fördröjning i rörelserna. Med en dynamisk skärmuppdatering på 120 Hz får du hos Note20 Ultra en imponerande följsamhet som gör att du får en riktig konsol-upplevelse, oavsett om du kör reflexkrävande racing eller pilliga strategispel.

2. Spela i molnet

Framtiden är som bekant streamad, och nu kommer det fram allt fler riktigt vassa ”gaming-as-a-service”-lösningar. Samsung samarbetar till exempel med Microsoft så att du som tecknat en Xbox Game Pass Ultimate-prenumeration kan få tillgång till ett hundratal Xbox-spel direkt i mobilen.

Läs mer om vilka möjligheter som finns med Galaxy Note20 Ultra 5G! 

3. Bäddat för höga hastigheter

Sidan laddar… är något av det värsta en spelentusiast vet. Med inbyggt WiFi6 och mottagning för 5G står Galaxy Note20 Ultra 5G redo att axla riktigt tunga spelupplevelser framöver.

4. Tillfredsställ kontrollbehovet

För att skapa extra tydlig konsol-känsla finns det redan en rad roliga tillbehör på marknaden. Koppla till en riktig kontroll eller sätt in mobilen i en hållare med spakar på höger och vänster sida. Om du kopplar med USB-C-porten slipper du dessutom den eventuella fördröjning som kan uppstå med bluetooth-kopplingar. Om du trycker på skärmen får du information om batterinivå, speltid och dataanvändning.  

5. Spela på språng – eller hemma i soffan

Nu behöver du inte längre begränsa mobilspelandet till enbart mobilen. Med hjälp av Samsungs DeX-funktion kan du slå dig ner i soffan, koppla upp din mobil på tv:n och fortsätta spela. 

Sugen på att veta mer? Kolla in Galaxy Note20 Ultra 5G här!

Advertisement
Läs fler artiklar
LÄS MER