Maria Grimaldi lämnar vd-rollen i Bublar Group

Bublar Group
Maria Grimaldi lämnar vd-rollen i Bublar Group

Maria A Grimaldi. Foto: Press

Tobias Blixt

Reporter

Skiftar om i toppen.

Peter Levin tar över som ny koncern-vd för det svenska XR- och visualiseringsbolaget Bublar Group vid årsskiftet. Det framgår av ett pressmeddelande. Han var tidigare vd och grundare av Goodbye Kansas som köptes upp av Bublar tidigare i år. 

"Jag är hedrad av att styrelsen utser mig som ny koncernchef och ser fram emot att arbeta tillsammans med Maria Grimaldi och övriga i ledningen", säger Peter Levin. 

"Vi anser oss vara väl positionerade och är medvetna om att vi bara är i början av en spännande period där jag ska arbeta för att säkerställa stabilitet, lönsamhet och tillväxt."

Bublar Groups tidigare vd och koncernchef Maria Grimaldi kommer istället att gå in i rollen som "Director new business & scalable technology". Hon har enligt pressmeddelandet genomfört uppdraget att identifiera bolagets tillväxtplan på en växande XR-marknad som hon fick av styrelsen i maj förra året.

Bolaget meddelar också att Anders Lundström blir ny finanschef, en roll han tidigare hade på Avonova.

Bublar Group utvecklar produkter och lösningar inom en mängd olika områden, så som AR, VR och VFX och har kunder inom allt från film och tv till spel, industri och e-handel.

Läs fler artiklar
LÄS MER