Inställt julbord? Ge presentkort från populära Maîtres. “Det är viktigare än någonsin att ta hand om personalen”

Inställt julbord? Ge presentkort från populära Maîtres. “Det är viktigare än någonsin att ta hand om personalen”

De årliga julborden avbokas nu för fullt. Samtidigt kämpar anställda på med hemmajobb, roterande kontorsscheman och videomöten. “Det är viktigare än någonsin att unna sina anställda något omtänksamt till jul” säger Malin Carlsdotter, COO på foodtech-företaget Maîtres.

Julbord med jobbet är en tradition som få vill vara utan. Speciellt efter ett år av social distans och inställda aktiviteter. 

"Vi tror starkt på innovativa lösningar, och ser att vår tjänst kan hjälpa många företag att skapa julglädje för sina anställda i år", säger Malin Carlsdotter, COO på foodtech-företaget Maîtres. 

Istället för stora gemensamma julbord vill de uppmuntra företagsledare att ge sina anställda presentkort som de kan nyttja för en lyxig middag med sina närmaste. 

"En smakupplevelse och en njutningsfull kväll uppskattar alla, men just nu krävs det att vi njuter på varsitt håll", fortsätter Malin. 

Maîtres har knutit till sig Sveriges bästa restauranger och ger, utöver presentkort, sina användare möjligheten att smidigt boka bord och betala notan – helt kontaktlöst, direkt i appen. 

Appen guidar användarna till olika restauranger både via en smidig kartfunktion och guider baserat på vad du gillar. Exempel på restauranger i Stockholm som finns med är Boqueria, Tennstopet, Rolfs Kök, Kasai och Jim&Jacob. 

Hela listan med restauranger finns att upptäcka i appen.
Maîtres finns även i Göteborg, Båstad, Åre och Västerås. 

“Låt de anställda njuta av lyxig en familjemiddag istället”

"Restaurangbranschen har haft ett riktigt kämpigt år så genom att köpa presentkort från Maîtres gör du även en stöttande handling, och kanske är det julens presentkort som får just ditt favoritställe att överleva krisen", säger Malin Carlsdotter som har daglig kontakt med krögare och restaurangpersonal som vittnar om avbokade företagsmiddagar. 

Köp presentkort från Maîtres här!

Maîtres erbjuder även företag att bli fakturakunder. De skickar då en månatlig samlingsfaktura på mail med 30-dagars betalningsvillkor och företag kan på det sättet slippa tidsödande administration och även vara betydligt mer klimatsmarta då de helt slipper papperskvitton för sina affärsluncher. Fakturan kompletteras med en specifikation kopplad till varje enskilt besök. Företag kan även enkelt registrera flera användare till sitt företagskonto och snabbt ändra betalningsmetod och dricks i appen, om man till exempel vill byta mellan faktura- och kortbetalning. 

"En annan fördel är att användare kan skriv in syfte och deltagare direkt i appen, så blir det automatiskt en del av din redovisning", berättar Malin Carlsdotter vidare.

Ansök om att bli fakturakund här, och skapa smidigare restaurangbesök framåt.

Läs fler artiklar
LÄS MER