Kolla in de här hjältarna som precis hakat på Breakit Impact Challenge (tips: gör du det du med)

Kolla in de här hjältarna som precis hakat på Breakit Impact Challenge (tips: gör du det du med)

Breakit

Bli klimatsmart på 30 dagar med hjälp av Breakit – helt gratis.
Nu får alla som klarar utmaningen dessutom chansen att vinna fina priser.

Snart är det dags för Breakits stora klimatutmaning Breakit Impact Challenge att dra igång på allvar. Den 9 november stänger anmälningarna för årets omgång av den 30 dagar långa digitala bootcampen som gör ditt företag klimatsmart. 

Registreringen är nu öppen och alla företag kan registrera sig – som vanligt helt gratis!

Redan nu har närmare 70 företag har anslutit sig till årets upplaga. Bland bolagen som har antagit utmaningen hittar vi heta startups och techbolag som Bianca Ingrossos Caia Cosmetics, lånetjänsten Froda, marknadsplatsen Fyndiq, försäkringstjänsten Insurello, e-sportbolaget Abios, den nya meddelandetjänsten Vaam och Hyber, med sin tjänst för uthyrning av barnkläder. 

“Vi deltar i Breakit Impact Challenge för att vi vill bredda vår kompetens inom miljömässig hållbarhet och få en bättre förståelse för vår miljömässiga påverkan och därefter kunna reducera denna. CSR ligger högt på agendan hos Insurello, eftersom både ägarna och anställda ser detta som ett oerhört viktigt ämne", säger Johanna Thomasson, Finance & Sustainability Associate på Insurello.

Men även etablerade tungviktare har anmält sig, som Addnode koncernen.

Sedan tidigare har hundratals företag med tiotusentals anställda gått igenom utmaningen, bland annat bolag som Klarna, Babyshop, Dreams, Netlight och Apotea.

Extra morot

Nu kan vi även glädja alla som antagit utmaningen med att vi även kommer att prisa de som utmärker sig lite extra med ett ordentligt pris. I år kommer tre bolag att prisas och vinnarna får alla ett gratis årsmedlemskap i Breakit Impact Club till ett värde av 9.800 kronor. Läs mer om nätverket här.

“Breakit Impact Challenge passar stora som små – bara man vill engagera sig. Därför har vi också bestämt oss för att införa en extra morot i år för att så många som möjligt ska ta sig hela vägen i mål”, säger Tobias Blixt, som projektleder Breakit Impact Challenge.

Under utmaningen kommer bolagen att få ta del av fem utmaningar på lika många veckor, där bolagen bland annat får se över sina kontor, resvanor och även själva affärsverksamheten.

Det kostar ingenting att delta – haka på du också och gör ditt företag klimatsmartare! 

Läs fler artiklar
LÄS MER