Strategi, ledarskap, aha-upplevelser och kändisar – årets bästa vecka är på ingång

Scaleup Week 2020

Camilla Björkman, vd på Breakit och moderator på Scaleup week 2020.

Camilla Bergman

Camilla Bergman

Vd

Vår största satsning för techentreprenörer i Sverige närmar sig med stormsteg. Måndag 21 september drar Scaleup week igång och Breakits Camilla Björkman tipsar om varför just du borde delta.

Jag är förstås partisk. Men det är få dagar jag ser fram emot så mycket som Scaleup day, Breakits tillväxtevent som nu när vi ordnar det för tredje året i rad växt till att bli Scaleup week.

Jag kan ärligt säga att jag har fått några av mina viktigaste lärdomar av att driva bolag under dessa dagar. Från Vigor Sörman som fått mig att se alla faser man går igenom under tillväxtresan, Lena Apler som lärt mig att skippa ledningsgruppen på ett litet bolag, Jan Carlzon som hjälpt mig att alltid se människan och Patrik Arnesson som fått mig att förstå att mitt bolag måste vara en painkiller.

På måndag är det dags igen, och jag är lika nervös som superpeppad över att jag och mina kollegor ska moderera över 30 programpunkter med allt från garvade företagsledare som Torsten Jansson till techentreprenörer som Memmo-grundaren Gustav Toresson och kändisar som Bianca Ingrosso (som precis sålde halva sitt bolag för 200 miljoner!).

Därför tycker jag att du ska göra som över 500 andra ledare och entreprenörer – boka din plats nu. Om du så bara hinner gå på en handfull föreläsningar eller workshops så kommer det att vara värt det (resten får du dessutom inspelat att kolla på när det passar dig).

Och även om det är tråkigt att vi inte träffas fysiskt (det måste man väl ändå få säga!?) så finns det fördelar med att köra digitalt: du kan själv chatta och ställa frågor med alla som är med, du kan boka in effektiva digitala möten med andra deltagare och du kan befinna dig var som helst. Kanske på en promenad?

Boka din plats till Scaleup week 2020 här!

Varmt välkommen!

Camilla Björkman
vd på Breakit och moderator på Scaleup week

PS. Spana in detta grymma stjärngäng som bara är ett urval av alla du får träffa och lära av på Scaleup week! Spana in hela programmet här (och kom ihåg att du kan välja att boka in precis vilka pass du vill delta i själv). 

Läs mer