Techbuddy lanserar gig-app för integration hos exempelvis butiker

Techbuddy

Finwire / Breakit

Finwire / Breakit

Den nya satsningen Buddy.inc beskrivs som en gig-plattform för små och stora företag.

Plattformen är en så kallad "end-to-end"-plattform och ska göra det möjligt för företag, exempelvis butiker, att erbjuda alla slags tjänster till slutkonsumenter.

Plattformen kommer att erbjudas som en cloudtjänst och finns tillgänglig till företagskunder världen över från och med den här veckan, enligt ett pressmeddelande.

"Buddy.inc gör det möjligt för företag att hantera höga volymer av bland annat service-förfrågningar från kunder genom att matcha dem med sina egna anställda eller frilansare i den framväxande ”gig-ekonomin”, som revolutionerar tjänstesektorn", skriver bolaget och fortsätter.

"Exempelvis kan ett företag som har en befintlig kundbas eller butikshandel använda Buddy.inc-plattformen för att ansluta frilansare som redan erbjuder olika produkter och tjänster med befintliga kunder. Buddy.inc är utformat för att göra det möjligt för företag att öka intäkter, marginaler och kundnöjdhet utan att investera i ny infrastruktur eller anställa mer personal."

Man säger att man utvecklade plattformen för att hantera sin stora community av tekniker och kunna matcha dem med supportförfrågningar från partners som Telia, Media Markt och Kjell & Co.

Man har sedan tidigare kört pilottester av plattformen, men man väljer nu att att erbjuda plattformen till små- och stora företag globalt.

"Med Buddy.inc möjliggör vi fälttjänster för återförsäljare som inte erbjuder dem än och gör tjänsten effektivare och datadriven för dem som redan har tjänster i sin portfölj," förklarar Tahero Nori, grundare och vd för Techbuddy.

"Våra piloter med Buddy.inc visar tydligt att plattformen sparar våra kunders kostnader, adderar en ny intäktsström och leder till högre kundlojalitet."

Plattformen ska ha backoffice-funktioner, inklusive rapportering, analys, översikt, instrumentpaneler, fakturering och mer mer än så.

Läs mer