Sök

Elly pistol vässar styrelsen

Elly Pistole-handel

Catharina Schröder och Diana Selguson.

Towe Boström

Towe Boström

Reporter

Tar in nya profiler.


E-handelsbolaget Elly pistol designar kläder och modeprodukter med fokus på streetstyle och har gjort sig kända för sina bomberjackor. Bland investerarna finns bland annat JNE Invest, BLCBX Investment Group och Desifer. 

I våras stängde Elly Pistol en mindre nyemission och meddelade samtidigt att bolaget siktar på att dubbla den tidigare omsättningen på 4,4 miljoner kronor i år. Som led i satsningen på tillväxt stärker bolaget nu upp med en ny styrelse. 

Catharina Schröder, som är investment manager på JNE Invest, går in som styrelseordförande i bolaget. Hon säger att hon är stolt över att få arbeta med ett bolag som riktar sig mot kvinnor, med visionen om att alla har rätten att ta plats och känna sig hörda. 

”Jag har tidigare arbetat med jämställdhetsfrågor, därför ligger detta bolag även mig nära hjärtat och jag ser fram emot att växa bolaget vidare” säger Catharina Schröder i ett pressmeddelande. 

Diana Selguson som har en bakgrund inom marknad på Natural Cycles och Karma, tar också plats i styrelsen tillsammans med Fedja Porobic. Fedja Porobic, som är Head of Growth (tillväxtansvarig) på Desifer, tar även en operativ roll i Elly pistol. 

 

Läs mer