Therese Lundstedt ny styrelseledamot för Spotlight

Spotlight Börs
Therese Lundstedt ny styrelseledamot för Spotlight

Finwire / Breakit

Therese Lundstedt som idag är vd för greentech-bolaget Urbangreen har blivit vald till ny styrelseledamot för Spotlight Group, som står bakom Spotlight Stock Market.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Hon har en lång erfarenhet från finansbranschen, senast som vd för nätmäklaren Aktieinvest som såldes till Pareto.

"Jag älskar att se bolag växa och jag ser mycket fram emot att bidra till Spotlight Group som jag tycker har lyckats skapa en finanskoncern med fina bolag som alla bidrar till noterade bolags tillväxt. Efter många år inom branschen, bland annat som vd för värdepappersbolag, hoppas jag kunna bidra med både relevant erfarenhet men också med nya innovativa infallsvinklar till verksamheten", kommenterar Therese Lundstedt.

Spotlights vd Peter Gönczi förklarar att Lundstedt har en unik profil, inte minst kopplat till hållbarhets- och jämställdhetsfrågor, samt inom marknadsföring och public relations.

"Hennes kompetenser kommer att komplettera den befintliga styrelsen på ett utmärkt sätt", avslutar Gönczi. I Spotlight Groups styrelse ingår även Thorbjörn Wennerholm, Anna Barkfeldt, Jakob Grinbaum, Stefan Sallerfors och Peter Gönczi.

Läs fler artiklar
LÄS MER