Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Amazon allt närmare Sverige-lansering – söker personal på flera nyckelpositioner

Bilden är ett montage. Jeff Bezos, Amazons grundare. Foto: J. Scott Applewhite/AP/TT

Söker flera personer inom PR och Marknadsföring.

Tobias Blixt

Tobias Blixt

tobias.blixt@breakit.se

Reporter

Artiklarna om den planerade lanseringen av Amazons e-handel i Sverige börjar bli många. Vi har skrivit om allt från nystartade filialer, till platsannonser och planerade lagerlokaler.

Den här gången är det Ehandel.se som rapporterar om nya annonser från den amerikanska jätten där de söker personal till flera nyckelpositioner i Sverige. Det rör sig bland annat om en “Third Party Logistics Manager” som ska ansvara för tredjepartslogistiken inom Amazons European External Fulfillment med positionering i Stockholm.

Ehandel.se slår fast att det just nu sker en offensiv mot framförallt positioner inom marknadsföring, försäljning och PR. Bolaget söker även en Senior Marketing Manager, en Senior Business Development and Account Manager, liksom en CRM Marketing Manager som ska marknadsföra e-handelssatsningen.

“Du kommer att vara ansvarig för att paketera, utföra och utveckla marknadsföringskampanjer via email- och pushnotiser, för att driva på kundengagemanget automatiserat och skalbart på samtliga Amazons marknadsplatser”, står det i platsannonsen för CRM Marketing Manager enligt sajten.

Läs mer