Sök

Annonssamarbete med Breakit

Digital marknadsföring, leadsgenerering och copywriting – gå Breakits nya kurser

Breakit Crash Course

Kursledarna i höstens Breakit Crash Courses är bland annat Petronella Barvaeus, Erik Modig, Sofia Zetterqvist och Malina Koch.

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Vidareutbilda dig och dina medarbetare med Breakits digitala livekurser. Nu släpper vi första omgången av höstens spännande kurser. Boka redan idag!

Har du redan gått i semestermode? Eller du kanske jobbar för fullt hela sommaren? Oavsett vad så vill vi tipsa om våra nya och riktigt grymma digitala kurser i höst som hjälper dig och ditt företag att fylla på med ny kunskap!

Få ett försprång i din karriärutveckling och boka in dig redan nu. Vi släpper nämligen första omgången av höstens alla kurser nu. 

För dig som missade growth marketing-kursen med Erik Modig i maj kommer nu en ny chans! Succékursen gör en comeback med start i september. Fyra intensiva tillfällen (ett i veckan) som gör dig till diplomerat growth marketing-proffs!

Bland de andra kurserna hittar du en om varumärkesstrategi för B2B-företag, hur du blir copywriting-proffs för webben och hur du omsätter strategi till resultat i din leadsgenerering i digitala kanaler.

Aldrig fått så mycket bra kunskap kombinerat med praktiskt lärande i samma kurs. Har varit en jättebra kompetensboost i marknadsföring!

Syftet med Breakit Crash Course är att du ska:

  • Kompetensutveckla både dig själv och dina medarbetare/kollegor med hjälp av proffs. Kanske vill du ta tillfället i akt just nu
  • Få ett kunskapslyft smidigt och bekvämt hemma från soffan eller köksbordet
  • Göra detta live, vilket gör att du precis som på en fysisk kurs har möjlighet att direkt ställa frågor till kursledaren och göra gruppövningar med andra

Alla kurser sker i det digitala verktyget Zoom – allt du behöver är en dator eller en mobiltelefon. Kurserna är normalt två timmar och börjar klockan 13.00. Du kan gå en eller flera kurser – välj fritt! Kurserna blandar eget arbete hemma med digitala live-föreläsningar och workshops. Alla kurser har begränsat antal platser. Varmt välkommen!

Se vår kurssida här med kommande kurser (fylls på löpande). 

Här är kurserna som du kan boka nu:

25 augusti: Generera fler leads i digitala kanaler – från strategi till resultat

8 september-6 oktober: Diplomerad growth marketer på 4 veckor – en fördjupningskurs i fyra delar

11-18 september: Copywriting för webb – lär dig skapa innehåll som säljer

14 oktober: Stärk ditt B2B-varumärke med rätt strategi

Du hittar alla kurser på vår kurssida – varmt välkommen att boka! Och PS – i augusti släpps ännu fler kurser, så håll utkik på sajten.

Läs mer