Nu slår vi på stora trumman och lanserar en helt ny mötesplats för alla SaaS-bolag

Breakit SaaS SaaS summit
Nu slår vi på stora trumman och lanserar en helt ny mötesplats för alla SaaS-bolag

Camilla Björkman och Johan Crona leder återigen SaaS Summit 2020. Till höger syns de första talarna till årets upplaga.

Den 8 oktober är vi tillbaka med SaaS Summit i ny upplaga – för hela Norden och dessutom helt digitalt. Biljetter finns tillgängliga nu!

När Breakit i hösten 2019 lanserade sitt första SaaS-event blev det snabbt uppenbart att ämnet var stekhett. Biljetterna sålde slut i rekordfart och vi fick byta lokal för att få plats med alla deltagare. Planerna för 2020 var storslagna – vi skulle skapa Nordens största fysiska SaaS-event. 

Men ja – vi vet alla vad som hände sen. Corona-pandemin har verkligen utmanat alla eventarrangörer. Men allt är inte negativt, för det har också tvingat fram en hel del nya och kreativa idéer. Ett exempel på detta är nya SaaS Summit 2020 – Tillsammans med SaaS-profilen Johan Crona och Cloud Capital planerar vi nu nämligen en ännu större upplevelse för alla nordiska SaaS-bolag. Och allt är 100% digitalt (förutom ett mingel, om de sociala restriktionerna tillåter!).

För pandemi eller inte – intresset för den svenska (och internationella) SaaS-marknaden (software as a service) kvarstår och kanske går det bättre än någonsin för många SaaS-bolag när många jobbar på distans. Det har tvingat många bolag att ställa om sin affärsmodell till att jobba mer som SaaS, och då tittar man på den extremt framgångsrika sektorn med B2B-tjänster.

Trots många framgångar, är det en hel del utmaningar för SaaS-branschen också. Särskilt på den svenska marknaden där målgruppen kanske är något begränsad. Hur hittar man t.ex sin "product-market fit", hur vet man vilken som är ens idealkund och hur jobbar man för den? Hur bygger man en skalbar säljorganisation? Hur ska man tänka kring kapitalanskaffning i tuffa tider?

Läs mer och boka biljett till SaaS Summit 2020 här.

Nätverka och dela idéer med andra SaaS-ledare

Vi trycker därför i växeln och djupdyker i dessa frågor på SaaS Summit. Under en heldag med inspirerande presentationer och case med några av de hetaste SaaS-entreprenörerna just nu får du en inblick i hur de allra bästa proffsen själva tänker. Det digitala formatet gör det även möjligt för dig som deltagare att vara med och påverka innehållet ännu mer, t.ex genom Q&As där du kan ställa frågor direkt till talarna. Du kommer också kunna delta i diskussioner och workshops i digitala rum.

Och det tar inte slut där! För att verkligen få till ett effektivt nätverkande kommer du också att kunna boka in möten med vem/vilka du vill – redan före dagen. Du kan också boka in gruppmöten eller skapa egna ämnesspecifika rum. 

Vi granskar den svenska SaaS-marknaden och utser Årets SaaS-företag, samtidigt som vi kan erbjuda våra deltagare något extra.

Årets SaaS-företag 2020

Nytt för i år är att vi kommer att dela ut pris för Årets SaaS-företag! I augusti öppnar ansökan och du är självklart varmt välkommen att nominera ditt eller någon annans bolag. 

"Vi har länge funderat på hur vi på Breakit kan göra något mer inom SaaS-segmentet. Det är en sådan enormt spännande bransch som vi dessutom själva börjat jobba allt mer inom det senaste året. Så vi slår två flugor i en smäll! Vi granskar den svenska SaaS-marknaden och utser Årets SaaS-företag, samtidigt som vi kan erbjuda våra deltagare något extra. Drömscenariot vore ju att kunna dela ut priset på ett mingel efter eventet" säger Camilla Björkman, vd på Breakit och även en av moderatorerna på SaaS Summit.

Här är talarna på Saas Summit 2020:

Nora Huovila, vd och grundare av Videoly
Eilert Giertsen Hanoa, vd på Kahoot
Odd-Sverre Østlie, vd på Pexip
Anders Arpteg, Head of Research på Peltarion
Sarah Lee, grundare av Stravito
Maja Lindström, produktchef på Talentech
David Helgason, grundare av Unity
Simone Goodman, CFO på Peakon
Anna Ferreira Gomes, Chief Revenue Officer på Datscha
Stefan Lundell, grundare av Breakit
Johan Crona, grundare av Cloud Capital
Camilla Björkman, vd på Breakit

Konkreta case, inspirerande föredrag och naturligtvis – grymt nätverkande. Missa inte den här nya och digitala upplevelsen – välkommen på Breakit SaaS Summit 2020! Boka din biljett här.

Läs fler artiklar
LÄS MER