Fick sparken från Polarn & Pyret – nu har hon landat nytt vd-jobb

Casall träning Sport
Fick sparken från Polarn & Pyret – nu har hon landat nytt vd-jobb

Polarn o Pyrets vd Nanna Hedlund. Foto: Pressbild

Tobias Blixt

Reporter

Ska dubbla träningsmärkets omsättning.

Polarn & Pyrets tidigare vd Nanna Hedlund har landad ett nytt jobb sedan hon fått sparken från butikskedjan tidigare i år. Enligt sajten Habit.se kliver Nanna Hedlund in som ny vd för Casall Sport, ett varumärke som säljer både träningskläder och träningsredskap, den 17 augusti i år.

Fokus kommer att ligga på ökad tillväxt, där bolaget ska dubbla sin omsättning de närmaste åren, skriver sajten. Nanna Hedlund kommer att ta över posten som vd från Carl-Axel Surtevall, som även är bolagets grundare.

"Casall Sport är extremt välpositionerat på den globala marknaden med utgångspunkten i genuin produktkunskap och hållbar produktion – i kombination med stilsäker design och ständig innovation. Jag ser därför en enorm potential till stark tillväxt framåt, inte minst via egen e-com, och är övertygad om att vi kan dubbla omsättningen inom de närmaste åren", skriver hon i en kommentar till sajten.

Under räkenskapsåret som slutade i september 2019 omsatte Casall Sport 222 miljoner kronor med ett resultat på 2,6 miljoner.

Nanna Hedlund har sedan 2018 varit en del av Casalls styrelse.

Läs fler artiklar
LÄS MER