Fick sparken från Polarn & Pyret – nu har hon landat nytt vd-jobb

Casall träning Sport
Fick sparken från Polarn & Pyret – nu har hon landat nytt vd-jobb

Polarn o Pyrets vd Nanna Hedlund. Foto: Pressbild

Tobias Blixt

Reporter

Ska dubbla träningsmärkets omsättning.

Polarn & Pyrets tidigare vd Nanna Hedlund har landad ett nytt jobb sedan hon fått sparken från butikskedjan tidigare i år. Enligt sajten Habit.se kliver Nanna Hedlund in som ny vd för Casall Sport, ett varumärke som säljer både träningskläder och träningsredskap, den 17 augusti i år.

Fokus kommer att ligga på ökad tillväxt, där bolaget ska dubbla sin omsättning de närmaste åren, skriver sajten. Nanna Hedlund kommer att ta över posten som vd från Carl-Axel Surtevall, som även är bolagets grundare.

"Casall Sport är extremt välpositionerat på den globala marknaden med utgångspunkten i genuin produktkunskap och hållbar produktion – i kombination med stilsäker design och ständig innovation. Jag ser därför en enorm potential till stark tillväxt framåt, inte minst via egen e-com, och är övertygad om att vi kan dubbla omsättningen inom de närmaste åren", skriver hon i en kommentar till sajten.

Under räkenskapsåret som slutade i september 2019 omsatte Casall Sport 222 miljoner kronor med ett resultat på 2,6 miljoner.

Nanna Hedlund har sedan 2018 varit en del av Casalls styrelse.

Läs mer

Inriver tar in 284 miljoner: "Vi har en riktigt fin tillväxtbana"

Heaton investerar i Kappa Bar: “Om tre år är vi större än O’Learys”

Ikano säljer sin andel i Stadium

Läs fler artiklar
LÄS MER