Bättre, vassare och sjukt mycket större – nu blir Scaleup day Scaleup week!

Breakit Scaleup Week 2020
Bättre, vassare och sjukt mycket större – nu blir Scaleup day Scaleup week!

Några av talarna på Scaleup week 2020

I höst tar Breakits stora tillväxtdag Scaleup day ny form och blir istället Scaleup week! Större, bättre och tillgängligt för alla när vi kör en hel vecka och dessutom helt digitalt. Säkra biljett till Super early bird-pris redan nu!

Hur går man egentligen från startup till scaleup – på riktigt? Vad kan vi lära oss av de entreprenörer och företagsledare som redan gjort resan – både gällande framgångar och misslyckanden? 

Det är frågor som många företagsledare dagligen tampas med. För att ta reda på svaret lanserade vi för två år sedan vår stora tillväxtdag Scaleup day. Det har på ett par år kommit att bli vårt mest populära event någonsin. Fjolårets event blev en stor succé med strålande betyg från deltagarna – hela 4,6 av 5 i alla tre städer. 

Men som vi alla vet har våren 2020 utmanat alla entreprenörer – inte minst alla eventarrangörer som tvingats ställas på sin spets. Lösningen? Scaleup day blir istället Scaleup weeken hel vecka mellan 21-25 september där du som grundare, vd och ledare ska få tid att lyfta blicken, träffa andra i samma situation och framförallt: få nycklarna att ta ditt bolag från startup till scaleup. 

Vi lovar att det blir en maxad vecka fylld med inspiration, workshops, case, personliga Q&As med scaleup-grundare och självklart viktigt nätverkande. Och det bästa av allt? Hela veckan görs helt digitalt, så du kan vara med oavsett om du befinner dig hemma i soffan, på kontoret – eller på en strand i Marbella. Och dessutom anpassa schemat helt efter dina egna behov. Medverka på så mycket – eller lite, du vill!

På talarlistan står återigen några av Sveriges (och några internationella) främsta scaleup-entreprenörer och ledare, som delar med sig av sina viktigaste lärdomar och misstag. Med hjälp av digitala verktyg kommer du att kunna bidra mycket till samtalet och få tid att diskutera och reflektera med andra.

Boka din plats till Scaleup week 2020 här!

Scaleup week bygger på dessa teman:

💰 MÅNDAGStrategi och kapital i nya tider – hur ska du ställa om strategin i tuffa tider, vad bör du fokusera på och hur gör du med kapitalanskaffning?

🚀 TISDAGLedarskap och att bygga en organisation för tillväxt – hur ska du tänka kring rekrytering, vilken kompetens är viktig för att skala och vilken typ av företagskultur är egentligen mest framgångsrik?

📢 ONSDAGSälj och marknad i en alltmer komplex värld – hur bygger du ett starkt varumärke som hjälper dig i tuffa tider och hur bygger du en effektiv säljorganisation med både inbound- och outbound-försäljning?

🌎 TORSDAGAtt skala din produkt eller tjänst och "go global"– hur bygger du en skalbar produkt och tjänst på riktigt och vad krävs för att lansera globalt?

🤝🏽 FREDAG: Egen reflektion och fortsatt nätverkande för att knyta ihop veckans intryck, lärdomar och kontakter.

Vi har dessutom full förståelse för att man som entreprenör kanske har ett upptaget schema. Därför spelar vi in alla pass så du kan få dem skickade till dig i efterhand. Bra va? 

Så vad väntar du på? Anmäl dig till Scaleup week idag! Vi lovar att det är värt investeringen. Just nu får du dessutom en fin Super early bird-rabatt!

Läs fler artiklar
LÄS MER