Sök

Annonssamarbete med Breakit

Nu kör vi igång med Scaleup week – och du kan fortfarande vara med!

BreakitScaleup Week 2020

Torsten Jansson, Gunilla von Platen, Bianca Ingrosso och Johnny Warström är bara några av talarna på Scaleup week 2020.

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Den 21 till 24 september är det dags för Breakit Scaleup week. Häng på du med och zooma in direkt!

Hur går man egentligen från startup till scaleup – på riktigt? Vad kan vi lära oss av de entreprenörer och företagsledare som redan gjort resan – både gällande framgångar och misslyckanden? 

Allt detta och mycket mer får du lära dig om, diskutera och utvecklas inom på Breakit Scaleup week som går av stapeln den 21-24 september. Här får du som grundare, vd och ledare tid att lyfta blicken, träffa andra i samma situation och framförallt: få nycklarna att ta ditt bolag från startup till scaleup. 

Vi lovar att det blir en maxad vecka fylld med inspiration, workshops, case, personliga Q&As med scaleup-grundare och självklart viktigt nätverkande. Och det bästa av allt? Hela veckan görs helt digitalt, så du kan vara med oavsett om du befinner dig hemma i soffan, på kontoret – eller på en strand i Marbella. Och dessutom anpassa schemat helt efter dina egna behov. Medverka på så mycket – eller lite, du vill!

På talarlistan står återigen några av Sveriges (och några internationella) främsta scaleup-entreprenörer och ledare, som delar med sig av sina viktigaste lärdomar och misstag. Med hjälp av digitala verktyg kommer du att kunna bidra mycket till samtalet och få tid att diskutera och reflektera med andra.

Boka din plats till Scaleup week 2020 här!

Vi har dessutom full förståelse för att man som entreprenör kanske har ett upptaget schema. Därför spelar vi in alla pass så du kan få dem skickade till dig i efterhand. Bra va? 

Så vad väntar du på? Anmäl dig till Scaleup week idag! Vi lovar att det är värt investeringen.

Läs mer