Isabella Löwengrip blir poddare – startar podcasten Isabella söker Sheila

Acast Poddar
Isabella Löwengrip blir poddare – startar podcasten Isabella söker Sheila

Tobias Blixt

Reporter

Vill att det ska bli Sveriges största podcast inom "vänskap och kvinnohälsa".

Entreprenören och influencern Isabella Löwengrip har ett stormigt år bakom sig och turerna har varit många. Vi på Breakit har bland annat kunnat rapporterat om försäljningen av Löwengrip Beauty, det nedlagda Löwengrip Invest och om turerna i Hermine Hold (som gick i konkurs kort efter att Isabella Löwengrip lämnat bolaget).

Nyligen berättade Isabella Löwengrip också i Sveriges Radios program Söndagsintervjun om sin depression efter att hennes bolagsimperium föll. 

Men nu är Löwengrip tillbaka med en ny satsning. Nu meddelar Acast att Isabella Löwengrip bestämt sig för att hoppa på podd-trenden, och lanserar nu en podcast som går under namnet Isabella söker Sheila. En podd som Löwengrip gör tillsammans med vännen Sheila Arnell.

“Nu är det dags för mig att ta ner garden helt och hållet och visa en ännu djupare och transparent sida av mig själv och min vardag. Den bilden som mina följare och media har fått ta del av tidigare har varit väldigt proportionell, men nu vill jag att svenska folket ska få se hela mig – allt ifrån mitt dejtingliv, till funderingar om livet i stort”, säger Isabella Löwengrip i pressmeddelandet.

Podden utlovar Isabella Löwengrip i “i givande samtal med sin bästa vän om kärlek, vänskap och kvinnohälsa, men även om sårbarhet, misslyckanden och ensamhet”. Lanseringen sker idag och ska sedan släppas varje söndag, enligt pressmeddelandet.

“Att vi delar med oss av vår vänskap till andra känns otroligt viktigt och läkande på något vis. Genom podden vill vi bjuda in alla som känner sig ensamma eller vill vara en del av något större till en interaktiv vänskap med oss. Vi vet att det finns så många kvinnor i samhället idag som inte mår så bra och därför har vi valt att prata öppet vår eget välmående på ett naket och ärligt sätt", säger Sheila Arnell.

"Jag har själv jobbat med den här typen av frågor, både personligt och professionellt, och därför känns det extra viktigt att påvisa att det är okej att ha toppar och dalar i livet. Vi ser så mycket fram emot den här resan tillsammans med Acast och hoppas att vi en dag kan titulera oss till Sveriges största podcast inom vänskap och kvinnohälsa."

Läs fler artiklar
LÄS MER