Sök

Isabella Löwengrip ger ut bok genom Petter Stordalens förlag

Foto: Fredrik Sandberg/TT/Vidar Ruud/NTB scanpix

Towe Boström

Towe Boström

Reporter

Filar på biografi.

Det senaste året har varit otroligt turbulent för Isabella Löwengrip. Flera misslyckanden, som hon själv berättat om, ledde slutligen fram till en ekonomisk krasch. Hennes stora planer för en USA-satsning ställdes in, samtliga anställda i Löwengrip invest fick lämna och andra projekt och bolag lades ned. I februari sålde Isabella Löwengrip och parhästen Pingis Hadenius sitt skönhetsbolag Löwengrip Beauty till norska Dermanordic.

Nu rapporterar Expressen att Isabella Löwengrip skriver en bok som kommer att ges ut av Petter Stordalen bokförlag.  Det är Strawberry Publishing, där Petter Stordalen är delägare, som ska ge ut boken. 

Det är oklart när boken ska komma ut, och Anders Sjökvis, som är publicistisk chef på Strawberry Förlag, vill inte avslöja för mycket om innehållet. 

”Det är en biografi. Hon har skrivit fyra, fem böcker tidigare på bokförlaget Forum där jag jobbade tidigare”, berättar Anders Sjökvis för Expressen. 

Isabella Löwengrip har uppgett på sin blogg att kontraktet signerades redan under förra året, men därefter följde en turbulent tid. Hon räknar med att det kommer att ta ett halvår till ett år att skriva boken 

”Att skriva en bok är som att ha en stor deg som man ska kavla ut så mycket som det är möjligt. Det känns väldigt roligt just nu för att jag har flyt, men det ändrar sig snabbt”, skriver hon på bloggen. 

Det är inte första gången som Isabella Löwengrip och Petter Stordalen har affärsplaner på G.

Läs mer