Slipp papperskrånglet – så enkelt kan du börja signera digitalt (du får en gratis testmånad!)

Slipp papperskrånglet – så enkelt kan du börja signera digitalt (du får en gratis testmånad!)

”Finns ingen anledning att skriva under fysiska avtal längre”, säger Viktor Wrede, vd på Scrive.

Anställningsavtal, försäljningsavtal, inköpsavtal, protokoll... Det finns många dokument att signera på ett bolag – och extra tufft blir det nu när många behöver jobba på distans. Vem orkar eller hinner skicka papper mellan sig med vanlig post? Eller oroa sig för risken att ett mejlat avtal manipuleras i samband med underskriftsförfarandet?

Juristavdelningen kan vara trygg med säkerheten kring dokument och persondata

Men det måste inte vara ett problem, menar Viktor Wrede, vd på Scrive, som på tio år blivit marknadsledande i Norden när det gäller elektronisk signering. Genom att göra det så enkelt som möjligt för företag att gå över till digitala avtal har de underlättat affärerna för kunder i över 30 länder.

”Vår plattform gör tillvaron enklare och säkrare för flera avdelningar på företaget. Utöver att vara ett stöd vid inköpsavtal och processer, bidrar den till att juristavdelningen är trygg med säkerheten kring dokument och persondata, underlättar för ekonomiavdelningen när det gäller årsredovisningar och protokoll, stöttar HR med anställningskontrakt samt förenklar och förkortar kundboardingprocessen – och mycket mer”, säger han.

Klicka här för att komma igång med ett gratis testkonto hos Scrive

Blockchainbaserad försegling

Scrive kommer väl till pass i dessa tider, när många jobbar hemifrån. Alla avtal eller dokument kan enkelt signeras digitalt var du och din kund än befinner er, på vilken enhet som helst.

Dessutom är det förstås bra för miljön – och tryggt. Scrive använder en unik blockchainbaserad försegling som sparar alla tillgängliga bevis tillsammans med dokumentet.

”Att slösa både tid och på miljön genom att använda sig av pappersavtal behöver varken stora eller små bolag göra. Idag förväntar sig dessutom kunderna att kunna signera avtal elektroniskt”, säger Viktor Wrede.

Testa e-signering hos Scrive gratis i 30 dagar – signa upp dig här!

Läs mer

Toppchefen Knut Frängsmyr lämnar Klarna – sitter på stort aktieinnehav

Byon8:s smarta nätläkare ska ge fler tillgång till vård i Afrika

Bambuser var spekulant på Hero – som sedan Klarna köpte upp i stället

Läs fler artiklar
LÄS MER