Sök

E-handelskungen bjuder Breakits läsare på live-kurs – anmäl dig nu

QliroTretti.se

Paul Fischbein.

Stefan Lundell

Stefan Lundell

Medgrundare och reporter

Paul Fischbein hjälper dig få järnkoll på kassaflödet – unikt tillfälle 14 april klockan 13.00.

Paul Fischbein har över 18 års erfarenhet av att driva, sälja och investera i e-handelsbolag. På meritlistan finns bland annat grundandet av succébolaget Tretti.se, vd för Qliro och omstarten av Cdon från skivbutik till marknadsplats.

Efter att han slutade som vd för börsnoterade Qliro har han främst jobbat med egna investeringar och han är idag bland annat ordförande och delägare i Pricerunner.

Nu kan du och alla andra Breakit-läsare ta del av Paul Fischbeins breda erfarenheter under en digital live-kurs som hålls 14 april mellan 13.00-14.30 – och det är helt gratis. Här anmäler du dig!

“Det skall bli kul. Om jag kan vara med och bidra genom att stötta entreprenörer, företagare och andra intresserade med några goda råd så känns det otroligt positivt i dessa tider”, säger Paul Fischbein.

Han kommer bjuda på sina vassaste insikter kring hur du optimerar en e-handels kassaflöde genom att ha järnkoll på balansräkningen, lagret och logistiken. Verkligen ovärderliga kunskaper när hela världsekonomin är i gungning.

“Jag funderade på vad som kan vara relevant just nu och valde kassaflöde, balansräkning och nyckeltal. Det kanske inte låter som den mest spännande delen av e-handel men det är avgörande om man skall bli duktig på e-handel”.

Vad vill du att kursdeltagarna ska få ut?

"Jag hoppas man tar med något som man kan få nytta av i sin egen verklighet."

Vilken är din roligaste affär?

“Måste jag välja ut just en affär väljer jag bygget av Tretti.se. Vi var pionjärer då”

Ditt bästa råd till svenska entreprenörer i corona-krisen?

"Plan for the worst and hope for the best – det är en gammal klyscha men jag tycker den fungerar i dessa tider. Man skall nog räkna med att blir svårt att attrahera externt kapital så att de bolag som är beroende av ytterligare kapitalinjektioner måste snabbt tänka om. Det kommer nog göra ont i vissa delar men ju förr man gör det desto bättre förutsättningar har man skaffat sig själv."

Ta chansen och anmäl dig direkt till kursen här!

Läs mer