Sök

Annonssamarbete med Scrive

Säkra affären digitalt – testa e-signering gratis i 30 dagar!

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Nu mer än någonsin är det viktigt att ha signerade avtal på plats. Med en e-signaturslösning och blockchain kan du vara säker på att underskriften gäller.

Avtalet är undertecknat och en ny kund är bärgad. Men oavsett hur bra avtalet på papperet ser ut – eller hur tillförlitlig kunden känns – så vill ni alltid veta att underskriften faktiskt är bindande och giltig.

Nu när elektroniska underskrifter blir allt vanligare uppstår fler situationer där parterna tvistar om underskrifters giltighet, där underskriftsmetoder missbrukas eller där brister i olika metoder uppdagas.

"Ju högre affärsrisk som är inblandad, desto viktigare är det att kunna föra i bevis vem som faktiskt skrivit under”, säger Peter Carlstedt, CLO på Scrive.

Tryggt för båda parter

Där har Scrive blivit marknadsledande i Sverige, med sin högkvalitativa e-signaturslösning och blockchainbaserade försegling av dokument som sparar alla tillgängliga bevis med själva dokumentet och ger båda parter samma elektroniska original av avtalet för att göra affären så trygg som möjligt.

”Ett företag vill kunna påvisa att man har ett elektroniskt original och inte ett manipulerat dokument. Sedan vill man kunna visa på vem som undertecknat dokumentet, och att denne inte kan utnyttja brister i det elektroniska underskriftsförfarandet för att komma undan ansvar", säger Peter Carlstedt.

Det här säkrar Scrive på följande sätt:

  • Ett lättförståeligt och tydligt gränssnitt där den som skriver under tydligt ser vad den skriver under.
     

  • Under själva signeringsprocessen tas skärmavbilder som visar vad användaren såg i sin browser, vilket sedan sparas.
     

  • All tillgänglig identitetsdata, som epost och mobilnummer, samlas in och inkluderas i bevispaketet.
     

  • Det underskrivna dokumentet förseglas med en ”nyckellös” digital signatur. På så sätt går det, även helt oberoende av Scrive, att visa att dokumentet och bevismaterialet är oförvanskat. 

Nu kan du testa Scrive gratis i 30 dagar. Signa upp dig här!

Läs mer