SaaS och ännu mer SaaS! Nu lanserar vi glödhet workshop och nordiskt event

SaaS SaaS summit
SaaS och ännu mer SaaS! Nu lanserar vi glödhet workshop och nordiskt event

Camilla Björkman, Johan Crona och Patrik Tran på SaaS Summit 2019. Foto: Jonas Borg

Den 8 oktober är vi tillbaka med SaaS Summit i ny upplaga – för hela Norden. Dessutom lanserar vi en supervass workshop tillsammans med AI-experten Patrik Tran. Missa inte det!

När Breakit i höstas lanserade sitt första SaaS-event blev det snabbt uppenbart att ämnet var stekhett. Biljetterna sålde slut i rekordfart och vi fick byta lokaler för att få plats med alla deltagare.

De senaste åren har allt fler entreprenörer och investerare börjat rikta sina blickar mot det som kallas för Software as a Service, och potentialen inom segmentet är enorm. 

Därför trycker vi i växeln ännu mer i år! Tillsammans med SaaS-profilen Johan Crona och Cloud Capital öppnar vi upp SaaS Summit för hela Norden. På grund av den höga efterfrågan flyttar vi eventet till Cirkus i Stockholm, och vänder oss till alla nordiska länder – både vad gäller deltagare och talare.

Boka din plats till SaaS Summit Nordic här!

För att kvalitetssäkra innehållet och kunna utlova ett riktigt vasst event tar vi hjälp av vår stekheta advisory board. 

# Johan Crona, partner på Cloud Capital

# Marta Sjögren, partner på Northzone

# Nils Bergman, SaaS-expert och investerare

# Jonathan Bean, marknadschef på Sinch

# Benjamin Ratz, operativ partner på Nordic Makers

# Linus Dahg, partner på Inventure


Vi har sett hur det saknas en plattform där alla entreprenörer inom SaaS i Norden kan nätverka med varandra.

"Därför vill vi på Breakit ta den rollen och vara en del av lösningen på många av de problem som kan uppstå när ett SaaS-bolag växer" säger Breakits eventchef Olivia Lindström.

Biljetterna till SaaS Summit Nordic är redan släppta – säkra din plats här! Eventet går av stapeln den 8 oktober.

Ännu mer SaaS – exklusiv workshop med Patrik Tran

Och inte nog med det. Nu kan vi även avslöja att vi lanserar en glödhet SaaS-workshop tillsammans med AI-experten Patrik Tran för alla SaaS-bolag som vill få koll på sin data.

Det blir ett exklusivt tillfälle med endast 50 tillgängliga platser. Vi utlovar en intim workshop där du får kavla upp ärmarna och praktiskt jobba med ett gäng frågeställningar kring dataproblematik i ditt bolag. 

Kanske saknar du data överhuvudtaget, har inkorrekt eller felaktig data, har data av låg kvalitet – eller helt enkelt har för mycket data. 

Vi hjälper dig! Föreläsaren och AI-experten Patrik Tran coachar dig rätt i vår workshop med hjälp av case studies, gruppdiskussioner och insikter från andra bolag som haft samma problem – och hittat lösningar. 

Den här workshopen är fristående från Breakits stora SaaS-event i oktober. Men vill du spetsa dina kunskaper ordentligt finns det en duobiljett som ger dig inträde till båda tillfällena till ett bättre pris.

Workshopen passar både dig som är verksamhetsledare eller jobbar med data. Många av nyckellärdomarna från workshopen kommer handla om just att verksamhet och data scientists måste börja jobba bättre ihop för att proaktivt undvika problem.

Så är du vd, CTO, data scientist, grundare eller affärsutvecklingschef är detta ett tillfälle för dig! Boka in den 28 april i kalendern nu!

Läs mer om vår SaaS Workshop och boka biljett här!

 

Läs fler artiklar
LÄS MER