Snabbväxande Hyber kunde växa i lugn och ro – tack vare smarta nya tjänsten

Christopher Lembke

Kommersiell redaktör

Så kunde det hajpade företaget spara både tid och pengar under scaleup-fasen: ”Det är briljant”

När startupen Hyber – en hållbar hyrtjänst för barnkläder och produkter – inledde en kraftig expansion startade jakten på nya anställda.

Och vad behöver ny personal för att kunna sköta sina jobb? Mängder av kontorsmaterial.

Datorer, telefoner, skrivare och allt som ett modernt kontor behöver kostar ofta onödigt mycket tid – och pengar – att hitta och köpa in. Tid och pengar som en scaleup inte alltid vill spendera.

”Att göra det arbetet själv är tidskrävande. Som entreprenör kan det vara svårt att hålla fokus på rätt saker när man måste ägna sig åt olika offerter. Samtidigt är det viktigt att vara noggrann med inköpen om teamet ska trivas och kunna arbeta effektivt”, säger Hybers vd Douglas Heidergren.

Spara tid och pengar – låt Pressa.se pressa priserna på era it-inköp

Mängdrabatt på högkvalitativ utrustning

Så när han läste om den nya tjänsten Pressa.se på Breakit så nappade han direkt. En tjänst där han enkelt kunde hitta den bästa offerten bland 50 olika leverantörer, och köpa in all it-utrustning Hyber behövde – bara genom några knapptryckningar. Det var perfekt!

Samtidigt kunde vi i lugn och ro fokusera på kärnverksamheten.

”Tack vare Pressa kunde vi få en bra mängdrabatt på högkvalitativ utrustning, eftersom de förhandlade åt oss. Samtidigt kunde vi i lugn och ro fokusera på kärnverksamheten. Det är en briljant tjänst!”, säger Douglas.

Och Hyber fortsätter växa i ett enormt tempo. Förra året blev de dubbelt så stora och siktar på att fördubblas även under 2020. Nu slipper de dessutom ångesten som är inblandad i att jaga offerter och pressa priserna på all nödvändig utrustning som krävs för att säkra expansionen.

”När ett team växer ingår en hel del administration som vi nu enkelt och kostnadsfritt kan delegera till Pressa. Nu behöver vi inte längre lägga en massa tid på att hitta de bästa alternativen för oss. Jag rekommenderar alla företag, stora som små, att testa tjänsten”, avslutar Douglas.

Gratis offertförslag inom några timmar – prova Pressa.se här!

Läs mer