Nu kör vi igen! Breakit Impact Challenge våren 2020 blir bättre än någonsin

Impact Breakit Impact Challenge
Nu kör vi igen! Breakit Impact Challenge våren 2020 blir bättre än någonsin

Carin Roeraade, kreativ chef och impact-ansvarig på Breakit

Breakit

Vår digitala bootcamp för ett klimatsmart näringsliv är tillbaka.
Dags att sajna upp ditt företag!

Den 20 april startar vårens omgång av Breakit Impact Challenge. Registreringen är nu öppen och alla företag kan registrera sig – som vanligt helt gratis!

Vi drog igång Breakit Impact Challenge under förra våren och i höstas körde vi en andra omgång. Totalt har över 650 företag nu varit med och påbörjat sitt arbete mot att bli mer klimatsmarta!

Bland de som klarat utmaningen finns bland annat Klarna, Hemnet och Nakd. 

Vad som krävs för att vara med?

"Tid och engagemang! Det är gratis, men vi kräver att företagen engagerar sig och faktiskt utför varje veckas utmaning för att klara hela Impact Challenge", berättar Carin Roeraade, kreativ chef och Impact ansvarig på Breakit.

Vad är Breakit Impact Challenge?

En digital 30-dagars bootcamp för företag som vill komma igång med att arbeta mer hållbart och få viktiga policies och beslut på plats. Varje vecka bjuder vi på exklusivt material (uppdaterat för vårens omgång) som vi tar fram med hjälp av en rad experter – som i fem steg hjälper dig göra ditt företag klimatsmart. 

När veckan är slut ska ni rapportera in till oss hur det går för er.

Om ni redan tycker att ni har ett bra hållbarhetsarbete är det ett guldläge att kolla om det verkligen håller måttet. Ett sätt att försäkra sig om att alla viktiga bitar är på plats och hålla sig uppdaterad om den senaste forskningen.

Vad får de som klarar hela utmaningen?

Alla som klarar alla 5 steg får komma på vår roliga fest med diplomutdelning. Då delar vi även ut tre priser till de företag som vi tycker tagit utmaningen till nästa nivå och verkligen tagit steg som skapar förändring.

Men viktigast av allt: du får ett mer klimatsmart företag och bidrar till en mer hållbar planet.

Vad vinner man?

Våra partners delar ut varsitt pris. SJ:s vinnare vinner ett mentorskap med deras hållbarhetschef. Scrives vinnare vinner en exklusiv frukostföreläsning med en hållbarhetsexpert på hur företag kan bli mer klimatneutrala. Priset från Ryska Posten är fortfarande hemligt.   

Vad är nytt för i år?

Utmaningarna kommer att finnas på engelska, något som många har efterfrågat. Guiderna kommer vara uppdaterade och vi kör workshopen digitalt!

Registrera er här!

Breakit Impact Challenge backas av:

Läs fler artiklar
LÄS MER