Voi rekryterar ny topp-chef – Caroline Palm ansluter från Leovegas

Voi Transport
Voi rekryterar ny topp-chef – Caroline Palm ansluter från Leovegas

Caroline Palm. Foto: Press

Tobias Blixt

Reporter

Den svenska snabbväxaren Voi vässar organisationen genom att tillsätta Caroline Palm som bolagets nya HR-chef.

Bolagets nya HR-chef Caroline Palm kommer senast från en liknande roll på Leovegas och arbetade dessförinnan på Serendipity Group. I sin nya roll kommer hon att leda avdelningarna inom kontor, talangrekrytering och HR inom Voi på global nivå, skriver bolaget i ett pressmeddelande

“Jag är imponerad över resan Voi gjort, hur de lyckats locka till sig exceptionell talang och byggt en så stark organisationskultur på bara 18 månader. Det är spännande att börja på ett företag där motivationen och den kollektiva visionen - att forma städer för människor - är så tydlig i varje medarbetare jag träffat hittills”, säger Caroline Palm i pressmeddelandet.

Fredrik Hjelm, vd på Voi, kommenterar rekryteringen:

“Voi är ingenting utan människorna här. Deras ambition och hårda arbete är vad som har tagit oss så långt de senaste två åren och vi vill fortsätta motivera personalen samtidigt som vi attraherar och engagerar nya talanger över hela Europa. Caroline kommer spela en viktig roll i att bygga starka team över marknaderna och implementera tydliga målsättningar och fokusområden.”

Voi finns idag i över 35 städer fördelade över tio länder. Totalt har bolaget tagit in 136 miljoner dollar i finansiering sedan starten 2018. Under gårdagen avslöjade storägaren Vostok New Ventures att de värderade Voi till hela 3 miljarder kronor.

I november 2019 anslöt Mathias Hermansson till Voi som ny finanschef.

Läs fler artiklar
LÄS MER