De är Klarnas nya PR-stjärnor: "Händelserik och utvecklande miljö"

Klarna fintech komma
De är Klarnas nya PR-stjärnor: "Händelserik och utvecklande miljö"

Filippa Bolz och Niklas Gillström. Foto: Pressbilder

Caroline Englund

Reporter

Klarna förstärker sin kommunikationsavdelning med nya medarbetare.

I november stod det klart att Klarna förlorade sin presschef Magnus Törnblom efter knappt ett år då han gick vidare till samma roll på Axfood. Nu är det klart vilka som blir hans ersättare. 

I februari tillträder Niklas Gillström som presschef på Klarna, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Niklas Gillström har tidigare varit biträdande presschef för Moderaterna och även arbetat på närings- och arbetsmarknadsdepartementet.

Klarna förstärker också sin kommunikationsavdelning med Filippa Bolz som får titeln Communications Manager. Hon kommer senast från Prime där hon bland annat arbetat med krishantering och medierådgivning, samt varit projektledare för Electrolux-kontot och arbetat med ett flertal omtalade påverkansprojekt.

“Det är få andra företag som kan erbjuda en lika händelserik och utvecklande miljö som Klarna kan i dag. Den snabba framfarten innebär många kommunikativa möjligheter, men även utmaningar att hantera som kommer bli avgörande för bolagets utveckling på sikt”, säger Filippa Bolz i ett pressmeddelande. 

Läs fler artiklar
LÄS MER