Sök

Alla anställda på Löwengrip Invest har slutat

Löwengrip invest

Isabella Löwengrip. Foto: Sara Lindmark.

Tobias Blixt

Tobias Blixt

Reporter

Kommunikationschefen Marisol Was har lämnat Isabella Löwengrips bolag.

Den sista anställda har lämnat Löwengrip Invest. Det skriver Isabella Löwengrip själv på sin blogg, något som Expressen var först med att uppmärksamma.

“Marisol blir alltså sista anställda som lämnar Löwengrip Invest”, går det att läsa i bloggen.

Marisol Was klev in på Löwengrips bolag för knappt ett år sedan med rollen som hållbarhetsansvarig. Något som vi rapporterade om vid tillfället. Kort därpå fick Marisol Was istället titeln kommunikationsansvarig, en roll som alltså varade fram till och med idag.

“Det är märkligt att för några månader sedan varit tio anställda i Löwengrip Invest och haft stora planer på att expandera till USA. Istället blev det en annan väg för Löwengrip Invest som inte längre kommer ha några anställda”, skriver Isabella Löwengrip.

I maj 2019 var budskapet att Isabella Löwengrip hoppades kunna börsnotera Löwengrip Invest under 2020. Profilen skulle sluta blogga på svenska och snart kom också beskedet att hon skulle flytta till USA för en större satsning på Löwengrip Beauty. 

Sedan kom som vi alla vet den stora kraschen. Där Isabella Löwengrip själv har bloggat flitigt under perioden om sina många misslyckade satsningar.

Under 2018 omsatte Löwengrip Invest 7,5 miljoner kronor med ett resultat på drygt 1 miljon kronor. Under 2019 steg omsättningen till 16,8 miljoner kronor.

Läs mer