Var ska du lägga pengarna framöver? Kom på vår investeringsfrukost!

LendifyBörspoddenInvestering

Erika Eliasson på Lendify.

Marie Bjerkevall

Marie Bjerkevall

Är du nyfiken på nya sätt att investera dina pengar? Kom då på Breakits och Lendifys frukostspaning i Stockholm den 28 november. Varmt välkommen (det är gratis!).

Det må vara så att börsen har stigit de senaste 10 åren. Men vi möts också av nollräntor på andra håll. Marknaden är stekhet och, minst sagt, uppumpad. Vad händer egentligen? Hur ska man tänka när man lägger pengar på investeringar? Och vad sjutton ska man investera i?

Du är välkommen på frukostspaning där vi nystar i just det. Vi kastar en blick över axeln, men fokuserar framåt. Vilka investeringar är hetast? Var och hur får du bäst avkastning? Vår panel, modererad av Breakits grundare och fintechexpert Olle Aronsson, djupdyker i frågan.

Scenen äntras av Erika Eliasson, vice vd på Lendify, den digitala bankutmanaren som erbjuder lån till kreditvärdiga privatpersoner och där du som privatperson eller företag kan investera i lån, Johan Isaksson från Börspodden och Johanna Kull, sparekonom på Avanza.

Spika den 28 november i kalendern så bjuder vi på spännande insikter, inspiration och grymt nätverkande. Och frukost, förstås.

Programmet på scenen drar igång klockan 8.30, men kom gärna vid 8 för frukost och nätverkande. Paneldiskussionen är klar vid 9.30, självklart kan du stanna kvar för fortsatt nätverkande.

Boka din plats här – begränsat antal platser och först till kvarn!

Läs mer