Gold Town Games nyemission övertecknades

Gold Town Games spel
Gold Town Games nyemission övertecknades

Finwire / Breakit

Backas av hockeylegendaren.

Spelutvecklingsbolaget Gold Town Games avslutade den 18 oktober teckningstiden i bolagets nyemission med företrädesrätt för aktieägarna. Nyemissionen på 10,5 miljoner kronor tecknades till 46,2 miljoner kronor, vilket motsvarar en teckningsgrad på 441 procent.
Nyemissionen tecknades till 98 procent genom utnyttjande av företrädesrätter. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Responsen från ägare och aktiemarknaden har under emissonsperioden har varit överväldigande. Vi är oerhört glada för det förtroende som alla, gamla som nya, aktieägarna visat för Gold Town Games. Det positiva emissionsresultatet ger oss ekonomiska förutsättningar att nå våra målsättningar med att öka antalet användare och omsättning och så småningom nå ett positivt kassaflöde i slutet av andra kvartalet 2020", säger vd Pär Hultgren.

"Med påfylld kassa inleder vi nu en intensiv period. World Hockey Manager anpassas för att ge Wayne Gretzky en central roll och World Football Manager berikas med ytterligare ett par nya funktioner samtidigt som några befintliga ska finjusteras. När det är genomfört kommer World Football Manager lanseras på fler marknader i Europa och marknadsföringen av World Hockey Manager att intensifieras", avslutar Pär Hultgren.

Läs fler artiklar
LÄS MER