SAS-Janne blir tech-Janne – träffa honom på Scaleup day på torsdag

Scaleup Day
SAS-Janne blir tech-Janne – träffa honom på Scaleup day på torsdag

Några av talarna på Scaleup day i Stockholm den 17 oktober.

Jan Carlzon gör entré i techvärlden när han talar på Scaleup day torsdagen den 17 oktober. Boka din biljett nu!

SAS-Janne är känd för att ha vänt flygbolaget från kris till succé, och för att ha skrivit management-klassikern Riv Pyramiderna.

Nu tar han klivet in på tech-scenen på Breakit Scaleup day nu på torsdag den 17 oktober. I en värld som snurrar allt snabbare är hans ledarskapskunskaper mer aktuella än någonsin.

Andra talare är till exempel norrlänningen Simon Wanler. Med sin burgarkedja Bastard Burgers har han lyckats med konsten att på bara några år sälja burgare för hundratals miljoner kronor och dessutom byggt ett vasst varumärke som kända profiler vill jobba med. Hur lyckas man skala upp sitt bolag i denna takt, och vad är det som gjort att Bastard Burgers affärsidé lyckats i en bransch som så många andra misslyckas i?

Och när det gäller att ta sitt bolag till nya marknader – hur gör man då? Johanna Fagerstedt är marknadschef på snabbväxaren Quinyx, som är ett av Sveriges mest framgångsrika B2B-bolag. Förutom en snabb tillväxtresa på hemmafront har de nu lyckats bli en internationell scaleup med kunder i 40 länder. Vad ska man tänka på när man gör denna typ av expansionsresa? Vilka minor ska man undvika? Och hur bygger man internationella team där alla delar samma vision?

Dessutom har vi bjudit in flera andra techentreprenörer som delar med sig av sina lärdomar. Jenny Hermansson, nordisk vd på Spotify, Servicefinder-grundaren Aleksandar Goga, superinfluencern Margaux Dietz och John Elvesjö, grundare av framgångssagan Tobii och riskkapitalbolaget Brightly Ventures är bara några av dem. Spana in alla våra grymma talare här!

Det var ett fantastiskt program

Förra veckan gick Scaleup day av stapeln i Göteborg och det blev en stor succé – något som också speglats i deltagarnas utvärderingar efteråt. Betyget på eventet har landat på hela 4,7 av 5. 

Vår idé med Scaleup day har sedan dag ett varit att skapa ett annorlunda tillväxtevent med en intim och ärlig känsla. Vi fokuserar inte bara på framgångshistorierna, utan lägger minst lika mycket fokus på misstagen man begår längs vägen. Våra talare delar med sig av sina allra största misstag och lärdomar på ett ärligt och öppet sätt – för att du ska få med dig de viktigaste nycklarna till att lyckas med din egen tillväxtresa. 

Och självklart är det gott om tid för workshops och diskussioner där dina egna tillväxtutmaningar står i fokus. Du får hjälp av andra entreprenörer som dagligen tampas med samma utmaningar, och vem vet – kanske lyckas ni tillsammans hitta lösningen? 

Det finns nog väldigt många fler som hade haft stor nytta av eventet

Så vill du på riktigt lära dig av personerna som genomgått resan själv, och ta ditt bolag till nästa nivå, så får du inte missa Scaleup day! På torsdag kör vi i Stockholm, och nu är sista chansen att få en plats. 

Vi lovar – det här är en dag du inte vill missa.

Boka din biljett till Scaleup day Stockholm här – nu är absolut sista chansen att säkra en plats!

Läs mer

Let's deal-grundarens största utmaningar – och bästa entreprenörstips

Bambuser var spekulant på Hero – som sedan Klarna köpte upp i stället

Toppchefen Knut Frängsmyr lämnar Klarna – sitter på stort aktieinnehav

Läs fler artiklar
LÄS MER