Apple Special Event: Ska visa upp Iphone 11

Apple iPhone Mac Book Pro
Apple Special Event: Ska visa upp Iphone 11

Tobias Blixt

Reporter

Techjätten Apple håller ikväll, tisdagen 10 september, sitt årliga höstevent.

Missade du sändningen? Här är de hetaste sakerna Apple presenterade

Apple Special Event går av stapeln klockan 19:00 svensk tid och det är höga förväntningar inför vad som ska visas upp på Steve Jobs Theater. 

För första gången någonsin kommer eventet också att kunna strömmas på Youtube.

Vad kan vi då förvänta oss av årets event? 

Historien talar för att vi kommer att få se ny hårdvara under eventet. Nya Iphone 11 ska visas upp och det viskas flitigt om att tre olika modeller kommer att avtäckas. Enligt rykten, som sajten The Verge skriver om, ska det vara Iphone 11, Iphone 11 Pro, Iphone 11 Pro Max som kommer att ersätta de gamla XS och XS Max-varianterna.

När det kommer till de nya telefonerna så skriver The Verge att vi inte borde förvänta oss saker som fingeravtrycksläsare bakom skärmen eller 5G. Däremot kan vi hoppas på bättre kameror och prestanda.

I övrigt förväntas Apple också visa lite andra godsaker. Sajten Macworld skriver bland annat att bolaget kan visa upp en uppdatering av Apple Watch, liksom släppdatum för nästa version av MacOS och Ios.

Dessutom skriver Macworld att det borde finnas en chans att det kommer mer information om Apples nya streamingtjänst och de serier som ska finnas på tjänsten med namnet Apple TV Plus.

Läs fler artiklar
LÄS MER