Registrera dig idag! Nu kör vi höstens omgång av Breakit Impact Challenge!

Breakit Impact Challenge
Registrera dig idag! Nu kör vi höstens omgång av Breakit Impact Challenge!

Bli klimatsmart på 30 dagar – gå med i Breakit Impact Challenge!

I våras lanserade vi vår stora klimatsatsning Breakit Impact Challenge. En digital klimat-bootcamp för det svenska näringslivet. En vänlig men välbehövlig knuff i rätt riktning! 

431 bolag registrerade sig och 227 klarade alla 5 steg! 

"Det häftigaste med att vara med i Breakit Impact Challenge var att se vilket engagemang deltagandet skapade bland våra medarbetare. Vi hann skapa stor förändring under 5 veckor och att vi vann Största förändringen på kortast tid, är såklart jätteroligt med tanke på Klarnas storlek", säger Sara Davidsson, marketing manager på Klarna.

"Utmaningen var bara startskottet för oss, och nu är vi än mer motiverade att fortsätta arbeta mer dedikerat dessa frågor."

Höstens omgång av Breakit Impact Challenge drar igång 23 september men redan nu kan du registrera ditt bolag. Bland de som redan är med finns bland annat Hemnet, Voi, Blocket, Creuna och Clarion Hotel Stockholm – bara för att nämna några!

5 steg att gå igenom

Konkret innebär Impact Challenge att alla företag som hakar på får en månad på sig att ställa om sin verksamhet så att den blir klimatsmart. Till sin hjälp får de 5 konkreta steg och utmaningar som Breakit satt ihop tillsammans med en rad experter. Utmaningarna och "utbildningarna" skickas ut varje vecka, exklusivt till alla som deltar.

“Vi kräver tid och engagemang av deltagarna men effekten är på riktigt, det är det som är så häftigt med det här initiativet. Tillsammans skapar vi riktig förändring!”, säger Breakits Head of Impact, Carin Roeraade. 

Initiativet är gratis för deltagarna och backas av SJ och elbolaget Nordic Green Energy. Go Climate Neutral är samarbetspartner.

“Att skapa ett hållbart samhälle långsiktigt handlar inte bara om att tänka till om hur man reser. Förändringar måste ske på flera plan, och vi måste göra dem tillsammans. Därför är SJ med och backar Breakit Impact Challenge, säger Ida Thermaenius, Chef Företagskunder och Affärsresebyråer på SJ

Alla kan vara med

Var ni med förra året – men klarade inte alla steg? Då är det bara att hoppa på igen.

Har ni redan ett hållbarhetsarbete på plats är det ett utmärkt tillfälle att stresstesta verksamheten – då borde ni klara alla 5 steg utan problem.

Spana in alla bolag som just nu har antagit utmaningen här (listan uppdateras kontinuerligt) – och registrera ditt företag idag!

Läs fler artiklar
LÄS MER