Sök

Reforce fyller plånboken – tar in 51 miljoner

ReforceSaaS

Foto: Press

Tobias Blixt

Tobias Blixt

Reporter

Plockar in pengar för att växa.

Det svenska techbolaget Reforce plockar in nytt kapital för att snabba på försäljningstillväxten, tillåta bolaget att expandera sin verksamhet och möjliggöra fortsatt utveckling av bolagets mjukvara. Det meddelar bolaget enligt ett pressmeddelande.

Reforce har tagit fram en accelerationsteknik för att digitalisera målstyrningen i företag.

Det innebär kortfattat, enligt bolaget själva, att företagen kan accelerera, styra, mäta och visualisera alla avdelningars aktiviteter kopplat till olika övergripande initiativ och dess finansiella mål.

“Vi är glada över att kunna välkomna dessa välkända investerare till vår spännande tillväxtresa. Det nya kapitalet tillåter oss att fokusera på vidare tillväxt och utveckling av vår mjukvara”, säger Per Forslund, vd i Reforce i ett pressmeddelande.

Reforce siktar på en börsnotering under 2020. Under 2018 omsatte bolaget 43,3 miljoner kronor, med ett minusresultat på 6,1 miljoner kronor.

“Snabbhet och precision i utförande av strategier är en viktig faktor för att skilja mellan okej och bra företag. Framförallt i dagens snabbt föränderliga och konkurrensutsatta företagsklimat”; säger Johan Hedberg, vd på Creades.

Missa inte Breakits nya event SaaS summit som vi arrangerar tillsammans med Cloud capital.

Läs mer