Ledarskapslegendaren kommer till Scaleup day – här är vad jag tänker fråga honom

Entreprenör Scaleup Day
Ledarskapslegendaren kommer till Scaleup day – här är vad jag tänker fråga honom

Jan Carlzon och Breakits Camilla Björkman. Foto: Press

Breakit

Han är en av Sveriges absolut främsta företagsledare och hans bok Riv pyramiderna är en av världens mest sålda ledarskapsböcker. På Scaleup day visar Jan Carlzon varför dessa lärdomar är mer aktuella än någonsin.

Camilla Björkman, ny vd på Breakit här.

Just nu är jag är extra glad, för vi har precis fått bekräftat att ledarskapslegendaren Jan Carlzon kommer att tala på Scaleup day den 17 oktober i Stockholm! (Pst! Spana även in programmen i Göteborg och Malmö här!).

Varför är detta så stort? Inte bara för att  “SAS-Janne” verkligen är en levande legend i näringslivet – han vände ju flygbolaget från kris till succé och skrev management-klassikern Riv Pyramiderna. Utan minst lika mycket för att hans kunskaper är mer aktuella än någonsin.

För ju snabbare världen snurrar, ju mer som digitaliseras och konkurreras om – desto viktigare är Jan Carlzons devis att alltid sätta kundens behov först och vara en ledare. Det är något vi som driver startups och scaleups ständigt behöver påminna oss om. Själv läste jag om Jan Carlzons bok inför mitt vd-skap i Breakit – och fick med mig enormt mycket. Och då är jag ändå född två år efter att första upplagan kom ut på 80-talet.

Den 17 oktober står Jan Carlzon på scenen på Scaleup day och då tänker jag fråga honom vad vi växande techbolag behöver för att lyckas. Det – tillsammans med talare som modeentreprenören Lili Assefa, Bastard Burgers-grundaren Simon Wanler och Spotify-Norden-chefen Jenny Hermansson och en lång rad fler personer – får du inte missa. 

Varmt välkommen!

Hälsningar,
Camilla Björkman, moderator på Scaleup day och sedan förra veckan vd för Breakit

PS: Här ser du hela programmet för Göteborg (10 oktober) och för Malmö (5 november)!

Boka din plats till Scaleup day i Stockholm här. 

Läs fler artiklar
LÄS MER