Annika Javestad ny marknadschef på Fundler

Fundler fintech
Annika Javestad ny marknadschef på Fundler

Annika Javestad och Ulf Ahrner. Foto: Press

Towe Boström

Reporter

"Jag brinner för investeringar".

Fundler är ett bolag som satsar på robotrådgivning, digital investeringsrådgivning, och lanserade sin app för runt två år sedan. 

I våras tog bolaget in 7,5 miljoner kronor i en runda som leddes av JNE Invest. I samband med det gick Håkan Nyberg, med en bakgrund som vd för Nordnet, in i Fundler.

Nu rekryteras Annika Javestad till ny marknadschef för Fundler. Hon kommer närmast från positionen som marknadschef för Untie Group och har även en liknande bakgrund från Nordnet.

”När möjligheten kom att få vara med på deras resa och utveckla tjänsten vidare, så var valet enkelt. Jag brinner för investeringar, men framförallt att det ska vara enkelt och smidigt att få pengar att växa”, säger Annika Javestad.

Idag är runt 40.000 kunder anslutna till Fundlers plattform. Bolagets vd Ulf Ahrner säger att tillväxten kräver en förstärkning av organisationen, och rekryteringen av Annika Javestad är en kugge i processen att stärka teamet inför den fortsatta tillväxtresan.

”Med lång erfarenhet av branschen kompletterar hon teamet på ett bra sätt. Nu fortsätter vi att växa med stort fokus på vår digitala närvaro och att erbjuda de smartaste investeringstjänsterna”, säger Ulf Ahrner.

Spana in vårt nya event Future of credit – B2B edition för mer om vad som händer inom fintech just nu. Biljetter finns här!

Läs fler artiklar
LÄS MER