Snart smäller det för Breakit SaaS Summit – du kommer väl?

SaaS-tjänster Breakits konferenser SaaS summit
Snart smäller det för Breakit SaaS Summit – du kommer väl?

Breakits Camilla Björkman som även är moderator på SaaS Summit tillsammans med Johan Crona. Foto: Dennis Erixon

Jobbar du med molnbaserade prenumerationstjänster – så kallade SaaS-bolag? Då tycker vi att du ska komma på Breakits nya event SaaS Summit den 2 oktober, som vi anordnar tillsammans med SaaS-profilen Johan Crona. Säkra din plats redan idag!

Trenden är tydlig: Software as a service – eller SaaS, det vill säga prenumerationstjänster i molnet, är ett område som verkligen boomat de senaste åren. Många företag vill ställa om till att jobba med återkommande intäkter.

På kort tid har det vuxit fram en otroligt spännande bransch, full av entreprenörer och ledare som brinner för att bygga tjänster som gör människors och företags liv enklare – allt från smartare säljsystem till bättre bakgrundsmusik. 

Samtidigt ställs SaaS-bolagen, precis som andra tillväxtbolag, inför en rad utmaningar: för hög churn, för långa säljcykler, för bred produkt (eller för smal) – eller kanske helt enkelt fel pris på produkten. Och detta är bara ett axplock av det som bolag i denna nisch utmanas av.

Därför lanserar Breakit tillsammans med SaaS-profilen Johan Crona det nya eventet SaaS Summit. Det är till för dig som är ledare och beslutsfattare inom SaaS som vill hitta smarta lösningar, utbyta idéer med branschkollegor och hitta nya affärer. Vi vill ge dig lärdomar som:

  • Hur bygger man en riktigt bra säljorganisation? 
  • Vilka är de klassiska misstagen inom SaaS-försäljning och vad kan man dra för lärdomar av dem?
  • Hur tar man första steget mot internationell expansion? Hur väljer man land två och tre att lansera i?
  • Nischade produkter – så kan en riktigt smal tjänst bli nyckeln till internationell framgång
  • Bootstrap, små lån eller stora nyemissioner? Vi reder ut vilken finansieringsform som funkar bäst för olika sorters SaaS-företag
  • Produkten som säljer sig själv – är det en myt eller går det på riktigt? 

Vi varvar konkreta case med inspirerande föreläsningar och matnyttiga diskussioner som ger dig insikter att ta med tillbaka direkt till arbetet. 

Välkommen att boka din biljett till SaaS Summit 2019 här!

Oavsett om man redan kan en massa om SaaS, eller bara vill lära sig mer eller vässa produkten, så tycker jag verkligen man ska komma

Johan Crona, som driver investeringsbolaget Cloud Capital och SaaS-podden, är Breakits samarbetspartner på eventet:

”Det här handlar om att sprida kunskap. Kommer man till eventet så kommer man få de senaste tipsen från en massa experter och det kommer finnas väldigt många duktiga personer på plats att lära sig från. Så oavsett om man redan kan en massa om SaaS, eller bara vill lära sig mer eller vässa produkten, så tycker jag verkligen man ska komma", säger Johan Crona.

SaaS Summit 2019 går av stapeln den 2 oktober på Epicenter i Stockholm. Breakits affärsutvecklingschef Camilla Björkman leder dagen tillsammans med Johan Crona.

Boka din biljett till SaaS Summit 2019 nu – varmt välkommen!

Våra partners:

Läs fler artiklar
LÄS MER