Offerta växer så det knakar – hämtar in tre nya nyckelpersoner

Offerta
Offerta växer så det knakar – hämtar in tre nya nyckelpersoner

Niklas Hammar, Linda Magnusson och Iris Classon. Foto: Pressbild

Jonas de Lange

Reporter

Jämförelsesajten Offerta förbereder sig för att gasa på ordentligt. Nu rekryterar bolaget tre nya chefer.

Offerta fortsätter att växa snabbt. Förra året omsatte bolaget drygt 37 miljoner kronor. 2015 väntas omsättningen öka till 46 miljoner kronor.

För att skynda på tillväxten har en helt ny tjänst upprättats. Niklas Hammar, som har tidigare gått igenom Kinneviks Luma-program och varit affärsutvecklingschef på Bygghemma.se, blir nu affärsutvecklingschef på Offerta.

“Jag och Jens (Nilsson, vd på Offerta) har känt och följt varandra sedan studietiden och nu känns det som en perfekt tajming att komma ombord på Offerta”, säger Niklas Hammar i ett pressmeddelande.

Offerta är en plattform där användare lägger ut annonser för olika typer av uppdrag som flyttning och renovering och får offerter från företag.

Iris Classon, som tidigare har vunnit priset Microsoft MVP (Most valuable professional) går nu in som senior utvecklare i bolaget och ska ta plattformen till nya höjder.

“Jag är oerhört imponerad av Offertas tekniska plattform, kompetensnivån i teamet samt det agila arbetssättet. Vi har en riktigt spännande tid framför oss och för de tekniskt intresserade kommer vi att dela med oss så mycket som det går”, säger Iris Classon.

I år kommer bolaget att ha behandlat över 70.000 uppdrag. Bolaget har därför även tillsatt en ny kundservicechef i Linda Magnusson, som har varit kundservicechef på försäkringsbolaget Mysafety.

Läs fler artiklar
LÄS MER