Yaytrade rekryterar marknadschef från Na-kd

Yaytrade e-handel marknadsplats
Yaytrade rekryterar marknadschef från Na-kd

Matilda Zimmerman. Foto: Pressbild/skärmdump

Caroline Englund

Reporter

Den kändisbackade marknadsplatsen Yaytrade plockar ny marknadschef från e-handelssuccén Na-kd.

Yaytrade är en internationell utmanare till bland annat Blocket och erbjuder utöver ren försäljning även möjligheten för användarna att hyra och byta saker mot allt som har ett värde – även tjänster.

Den digitala marknadsplatsen, som backas av kändisparet Janni Déler och Jon Olsson, har rekryterat Matilda Zimmerman som närmast kommer från Na-kd. Hennes titel på Yaytrade blir marknadschef. 

I samband med rekryteringen knyter bolaget även till sig flera tunga profiler som blir långsiktiga ambassadörer. Bland de nya ambassadörerna finns Victoria Törnegren, Alexandra Bring, Linn Ahlborg, Erik Forsgren och Emil Stegfeldt - som tillsammans når uppemot 2.4 miljoner personer på Instagram.

Det som verkligen lockade mig till Yaytrade var deras unika position på marknaden, och hur de har lyckats utvecklat en plattform där du kan handla med mer än bara pengar. Det är ett nytt och hållbart sätt att se på konsumtion på, vilket jag tror starkt på är framtiden inom framför allt mode men även andra segment. Nu ser jag fram emot att ta bolaget till nya höjder tillsammans med resten av teamet”, säger Matilda Zimmerman i ett pressmeddelande.

På e-handelsbolaget Na-kd hade Matilda Zimmerman rollen Key Account Manager, där hon projektlett bolagets influencers brands samt haft ansvar för lanseringar, profilsamarbeten och andra marknadsföringsaktiviteter.

 

Läs fler artiklar
LÄS MER