Sök

Breakit söker en säljande affärsutvecklare / KAM-säljare

Breakit

Delar av Breakits team.

Camilla Bergman

Camilla Bergman

Breakit söker en nyckelperson när vi nu utvecklar vår försäljningsorganisation. Välkommen till oss!

Jobbar du inom media, älskar att utveckla och göra nya affärer men har en högre ambition än vad du idag kan få utlopp för? Vill du få möjlighet att bygga ett nätverk inom startup- och techvärlden? Då kan du vara den nyckelperson vi söker när vi nu bygger upp och utvecklar vår försäljningsorganisation.

Breakit är idag en av Sveriges största affärssajter och en ledande mötesplats för startup- och techvärlden. Med vår sajt, vår podcast, våra event och våra sociala medier når vi en attraktiv och stadigt växande B2B-målgrupp.

Nu söker vi dig som vill hjälpa företag att via Breakits kanaler och kreativa lösningar öka sina affärer. Parallellt med vår säljpartner Leeads bygger vi upp vår egen säljavdelning som ska jobba med kreativ försäljning. Därför söker vi dig som vill bli första person in.

Tjänsten går ut på att:

  • Genomlysa och bearbeta Breakits existerande kunder/annonsörer och hjälpa dem att ytterligare utveckla sin affär hos oss.

  • Självständigt ta kontakt med potentiella kunder, sätta dig in i deras utmaningar och behov och visa hur Breakit kan hjälpa dem. Konkret kan det vara med hjälp av nativeartiklar, poddsponsring eller att bli partner till våra event.

  • Utveckla nya koncept tillsammans med nya och existerande kunder. Det kan vara allt från koncept i Breakits kanaler till att sätta ihop native, podd, display och event till en helhetslösning.


Vi söker dig som:

  • Har minst tre års erfarenhet inom konceptförsäljning/affärsutveckling i mediebranschen, gärna inom business to business.

  • Är en fena på att lyssna in kundernas behov, förstå deras utmaningar och jobba långsiktigt och metodiskt med att lösa dem.

  • Är kreativ och tycker att varje affär är unik.

  • Är driven, framåt och gillar startup-världen.

  • Gillar att vara “första person in” på en avdelning.


Vad får då du?

Du kommer att ha en fast lön, provision och möjlighet att vara med i ett optionsprogram. Eftersom du är med från början och bygger upp Breakits kreativa säljavdelning finns självklart goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Dessutom slipper du en tungrodd organisation där varje kreativ idé måste gå igenom fem chefer – på Breakit springer vi snabbt och gillar nytänkande!

Tjänsten är tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Kort om Breakit

Breakit når idag över 160 000 läsare i veckan på breakit.se, med våra event och i våra sociala medier. Vi har vunnit pris för Årets digitala tidskrift på Tidskriftsgalan och och Guldspaden för vår grävande journalistik.

Tjänsten är tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer