Adlibris Go stängdes ned – lanserar med nytt city-lager

Adlibris e-handel
Adlibris Go stängdes ned – lanserar med nytt city-lager

Foto: Press

Tobias Blixt

Reporter

Den digitala närbutiken har fått ny chef.

Förra veckan avslöjade vi att flera chefer på kort tid lämnat Adlibris. En av de drabbade avdelningarna var förra årets nysatsning Adlibris Go. Tjänsten kan beskrivas som en digital närbutik där stockholmare ska kunna beställa saker som mat, godis och olika prylar med leverans inom en timme.

Tjänsten har legat nere sedan mitten av förra veckan på grund av en lagerflytt. Men den här veckan ska Adlibris Go lanseras igen.

“Vi smyglanserar den här veckan. Ny lokal och nya integrationer möjliggör att butiken på Kungsgatan snart blir ett äkta citylager, en förlängd arm av vår logistikanläggning i Morgongåva. Vi kommer även att vidareutveckla både sortimentet och tjänsten” säger Evelina Mikaelson, ny chef för Adlibris Go.

Evelina Mikaelson blev ansvarig för Adlibris Go och de fysiska butikerna i mars. Hon kommer från en roll som säljchef på bolaget och tog över efter den tidigare Adlibris Go-chefen Maral Shadloo.

Hon berättar att stängningen så klart påverkar dem, men att den var nödvändig.

“Det är nödvändigt att vi stänger ned för att göra den här förskjutningen och för att kunna satsa vidare. Det kommer att hända mycket spännande under våren”, säger hon.

 

Läs fler artiklar
LÄS MER