Bara en vecka kvar till årets vassaste affärsevent om mode och skönhet – säkra din plats idag

Creandum Invest in her e-handel
Bara en vecka kvar till årets vassaste affärsevent om mode och skönhet – säkra din plats idag

Några av talarna på Beauty & Fashion tech 2019 och bilder från förra årets event, med bl.a Isabella Löwengrip. Foto: Press och Anette Persson

Säkra din plats till hetaste e-handelseventet inom mode och skönhet idag! Beauty & Fashion tech är tillbaka den 4 april i Stockholm.

När spelplanen ritas om i e-handelsbranschen är två ständigt vinnande grupper mode och skönhet. Digitaliseringen har medfört en rad nya tekniska lösningar som revolutionerar branschen och öppnat upp för helt nya spelare att ta plats på marknaden – inte minst med hjälp av försäljning via Amazon.

Så, jobbar du på en e-handel inom mode eller skönhet och undrar vilka dessa startups egentligen är? Eller är du kanske själv entreprenör och undrar hur du ska lyckas i denna bransch – och samtidigt få veta hur storbolagen tänker kring sin strategi?

Missa då inte Breakits event Beauty & Fashion tech! Den 4 april är det dags för andra upplagan av vårt populära event och denna gång går vi på djupet och analyserar förändringarna som digitaliseringen för med sig i mode- och skönhetsbranschen.

Du får tillfälle att lyssna på framgångsrika case och kartlägga de hetaste trenderna, få tips från framgångsrika entreprenörer och investerare, och dessutom nätverka med branschkollegor.

Boka din plats till eventet här! Självklart har vi även grupprabatter om ni är fler som vill gå. 

Spana in några av e-handelsprofilerna och pionjärerna i mode- och skönhetsbranschen i programmet här nedan:

# Systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell, två av Sveriges främsta skönhets- och modeentreprenörer, med flera bolag och satsningar i bagaget (bland annat Daisy Grace och mediebolaget Perfect Day).

# Miroslav Slavic, vd på Foreo som säljer tand- och ansiktsrengöringsborstar i silikon – bland annat den hajpade borsten Luna.

# Karin Lindahl, vd och ensam ägare av klädkedjan Indiska, som senaste året storsatsat på sin e-handel och har vidare planer på att dubbla försäljningen på nätet.

# Pouya Boland, vd och grundare av modesajten Chiquelle, som bland annat gjort sig kända med sin influencer marketing och smarta strategi i sociala medier.

# Michael Gegerfeldt, grundare och affärsutvecklare på skönhets-e-handeln Eleven, som nyligen köpte upp konkurrenten Nordicfeel.

# Linda Hellqvist, marknadschef på Swiss Clinic som säljer skönhetsbehandlingar för hemmabruk på nätet – bland annat via Amazon. Tidigare e-handelsdirektör på skönhetsmärket Oriflame.

# Lili Assefa, en av Sveriges tyngsta entreprenörer inom PR och ordförande för det nystartade modebolaget Gotoga (Whyred och Hope).

# Johan Brenner, partner på riskkapitalbolaget Creandum och expert på investeringar i tech-världen.

# Christina Saliba, grundare av riskkapitalbolaget Invest in Her som hon driver tillsammans med Camilla Läckberg.

Spana in hela programmet och boka biljett här. 

Beauty & Fashion tech går av stapeln den 4 april på Meeting Room i Stockholm. Moderatorer är Breakits affärsutvecklingschef, Camilla Björkman, och journalisten Anna Hedlund, som också driver bloggen Stil & Teknik. Boka din plats här!

Partner på Beauty & Fashion tech 2019:

Läs fler artiklar
LÄS MER