Sök

Annonssamarbete med Företagsbostäder

Nytt konsultuppdrag, ny stad? Här är bolaget som fixar bostaden

Företagsbostäder erbjuder små och stora lägenheter för både korta och långa perioder.

Christopher Lembke

Kommersiell redaktör

Trött på att bo i en resväska under konsultuppdragen?
Här är det smidiga boendet som känns som hemma – fast du är borta.

Att studsa runt på nya uppdrag i olika städer i Sverige är vardag för många frilansande konsulter. Det finns många fördelar med den nya gig-ekonomin, men att fixa boendet själv är knappast en av dem.

Hotell kan tyckas glamoröst, men efter en månad med hämtmat på hotellsängen och tvättsäckar i receptionen förlorar det snabbt sin charm.

Och att styra upp andrahandsboende med rätt läge – utan att plånboken tar alltför mycket stryk – är både tidsödande och osäkert.

En vecka? Två veckor? Två månader? Hitta ditt perfekta gig-boende här!

För dig som vill ha ett hem och inte ett bara ett boende under dina uppdrag, finns ett företag som kan erbjuda ett bekvämt, smidigt och prisvärt alternativ.

På Företagsbostäder såg man tidigt behovet av kunna erbjuda tillfälliga boenden som matchar gig-ekonomins krav på smidighet och funktionalitet. Hemtrevliga företagslägenheter där du efter arbetsdagens slut kan slappna av och känna dig som hemma – eller bjuda hem dina nya kollegor på Mellomiddag eller Champions League-kväll.

Glöm onyttig hämtmat – alla Företagsbostäders lägenheter har fullt utrustade kök.

Med 2 000 centralt belägna företagslägenheter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg, Lund och Älmhult kan Företagsbostäder erbjuda dig ett hem för de flesta av dina uppdrag. Lägenheterna hyrs per dygn, vecka eller månad. Dygnskostnaden blir givetvis lägre ju längre du stannar.

Om något strular finns en jourservice som hjälper dig dygnet runt.

Företagsbostäder har ambitionen att allt ska vara enkelt för dig som vill ha ett boende. Oavsett om du vill ha en liten etta eller en stor femrummare behöver du bara dra igång bokningen och flytta in. Lägenheten är trevligt möblerad, sängen bäddad och klar. Om något strular finns en jourservice som hjälper dig dygnet runt. När du flyttar ut tar Företagsbostäder hand om slutstädningen. Behöver du förkorta eller förlänga ditt boende finns flexibla avtal som löser det.

Nyhet: 487 nybyggda företagslägenheter i Solna under 2019 – läs mer här!

Så, glöm det där med  hämtmat. Samtliga lägenheter har fullt utrustade kök som underlättar en bättre vardag och en mer hälsosam livsstil.

Företagsbostäder växer snabbt. Under 2019-2020 färdigställs nästan 500 företagslägenheter i Solna, några stenkast från Solna Centrum och behändigt nära till både Kista och Stockholm city.

Läs mer