Därför kan lyxiga Lexus ES 300h bli den perfekta tjänstebilen för dig

Därför kan lyxiga Lexus ES 300h bli den perfekta tjänstebilen för dig

Lyxig, fylld med tekniska innovationer – och en perfekt tjänstebil.
Den nya självladdande elhybriden Lexus ES 300h kommer lysa upp vilken jobbparkering som helst.

Måndag morgon. Det är dags för ännu en pendling till kontoret. Men sedan du skaffade en Lexus ES 300h har den resan snabbt förvandlats till en av dygnets favoritstunder.

Direkt när du sätter dig i sedanens kupé förstår du varför.

Lexus ES 300h kan bli den perfekta tjänstebilen. Läs mer här!

Du sjunker ner i sätena som är klädda i mjukt skinn och noggrant utvalda av Lexus hantverksmästare Takumi. Skinnratten är kall eftersom natten bjöd på ett köldrekord men tack vare uppvärmningsfunktionen blir dina händer snart varma igen.

Klimatanläggningen S-Flow börjar jobba, och ställer in en perfekt temperatur för resan. Eftersom systemet även återfuktar hud och hår kommer du känna dig fräsch när du anländer till jobbet.

Vindrutedisplay ger information i realtid

Skinnsätena har upp till 16 olika komfortlägen, och idag behöver du justera dem litegrann då du är stel i kroppen efter gårdagens träning. Du hittar en position du är nöjd med och kör ut från parkeringen.

Radionyheterna strömmar ur Mark Levinson®-ljudanläggningen. Via Lexus Premium Navigation får du information i realtid om trafikflödet och undviker enkelt eventuella hinder på din väg till kontoret. På vindrutedisplayen dirigerar bilen om dig till en väg med färre störningar och du trycker på gasen.

Bygg din egna Lexus ES 300h här!

Elhybriden kan ta dig till hela 120 kilometer i timmen innan bensinmotorn kopplas på, vilket innebär att bensinförbrukningen är lika med noll. Varje gång du saktar ner, stannar eller bromsar laddas batteriet upp igen vilket gör att du slipper ladda bilen när du kommer hem.

Extremt tyst kupé tack vare aktiv ljudreducering

Du börjar närma dig kontoret. Färden in till stan har varit lugn och tyst tack vare Lexus Hybrid Acoustics™, ett ljudisoleringsark som placerats mellan två filtlager.

Det gör så att atmosfären inne i kupén är behaglig oavsett hur fort du kör. Motorn har dessutom en aktiv ljudreducering, som påminner om den från brusreducerande hörlurar.

Ljudet utifrån fångas upp av en mikrofon, sedan reverseras ljudet och spelas upp inne i bilen vilket gör att ljudvågorna tar ut varandra. Effekten är påtaglig och du njuter av stillheten.

Du kör in på jobbparkeringen, stannar och kliver ur. Din Lexus ES 300h står kvar, den klart snyggaste tjänstebilen på hela parkeringen.

Tjänstebilen som gör resan till jobbet till ett rent nöje

När du först hörde talas om den nya Lexus-modellen hade du inte ens tänkt tanken att ha en som tjänstebil. Lexus står väl för lyx, sådana godkänner väl inte företaget?

Men jo, Lexus ES 300h fick du för under 9 prisbasbelopp och med ett förmånsvärde från 1900 kronor i månaden.

Upptäck nya Lexus ES 300h. Läs mer här!

Efter en lång och hård arbetsdag är det så dags att åka hem igen. Just när du ska backa ut från parkeringen larmar backvarnaren för korsande trafik. Det var nära ögat, men intuitionen hos Lexus ES räddade dig från en kollision.

Solen har gått ner och mörkret har lagt sig över samhället. Men tack vare Lexus aktiva helljussystem har du full kontroll på omgivningen.
Snart är du hemma igen, tryggt och bekvämt. Du längtar redan till morgondagens biltur.

Advertisement
Läs fler artiklar
LÄS MER