Make Sense Media plockar över Veckans Bläcka från Perfect Day Media

Perfect Day Media Make Sense Media podcast
Make Sense Media plockar över Veckans Bläcka från Perfect Day Media

Till vänster, Felicia Lagerwall och Karin Hartelius Höglund. Till höger, Karin Bastin och Jennie Hammar.

Sara Lindmark

Reporter

Felicia Lagerwall slutade som vd på Perfect Day Media och startade en utmanare. Nu har hon börjat ta över kunder från sin förra arbetsgivare.

Tio månader efter att Felicia Lagerwall tillträdde som vd på systrarna Hannah Widells och Amanda Schulmans bolag Perfect Day Media valde hon att sluta. 

Avhoppet, som skedde i det tysta, blev känt i september och i samband med det berättade Felicia Lagerwall att hon tänkte starta en utmanare till sin förra arbetsgivare. Nu driver hon Make Sense Media tillsammans med Karin Hartelius Höglund, som även hon har en bakgrund på Perfect Day, bland annat som chef för bolagets "kreativa sälj".

Make Sense Media har sedan start haft ansvaret för Filip och Fredriks podcast och familjen Parneviks alla kanaler. Nu står det klart att duon tar över det kommersiella ansvaret för podcasten Veckans bläcka med Karin Bastin och Jennie Hammar. Tidigare har den podden presenterats av Perfect Day Media.

Utöver podcasten ska byrån arbeta med Jennie Hammars bolag Moreno som säljer stearinljus och prints med inspiration från LA, och representera Karin Bastin och Jennie Hammar som profiler och ambassadörer för andra kommersiella samarbeten.

"Karin och Jennie har en fantastisk podcast och de har lanserat spännande produkter som vi ser fram emot att kommersialisera tillsammans med dem. Vi har jobbat med dem tidigare och det är så roligt att vi fått förtroendet att samarbeta igen – nu inom ramen för Make Sense Media”, säger Karin Hartelius Höglund i ett pressmeddelande.

Make Sense Media plockar även in en ny projektledare, Malicka Avendano, som även hon har en bakgrund från Perfect Day Media. Närmast kommer hon från Arlas inhouse-byrå där hon har ansvarat för sociala medier och influencersamarbeten.

“Nu har vi ett dream team och vi är väldigt glada över att få jobba ihop igen” säger Felicia Lagerwall i en kommentar.

Den 4 april är Perfect day-grundarna Hannah Widell och Amanda Schulman med på Breakits event Beauty & Fashion tech. Spana in programmet och boka biljett här! 

Läs fler artiklar
LÄS MER