Snaps aktie rasade efter chefsavhopp

Snapchat
Snaps aktie rasade efter chefsavhopp

Foto: AP Photo/Richard Drew

Finwire / Breakit

Chefsflykten fortsätter från Snapchat. Senast i raden att lämna är finanschefen Tim Stone vilket fick aktien att falla 7,5 procent i efterhandeln.

Snaps finanschef Tim Stone lämnar för att ta sig an nya möjligheter utanför koncernen, enligt inskickade dokument till finansinspektionen, SEC. Aktien rasade 7,5 procent i efterhandeln på tisdagen.

Tim Stones avhopp sägs inte bero på några meningsskiljaktigheter med företaget kring redovisning, strategi, ledning, verksamhet och andra frågor.

Exakt Tim Stone slutar är oklart men han kommer att stanna kvar ett tag för att hitta en ersättare och underlätta en smidig övergång, uppges det.

I samma dokument skriver Snap att man håller på att färdigställa resultaten för det fjärde kvartalet. Bolaget räknar med att intäkter och justerad ebitda blir mot den övre delen i det tidigare aviserade intervallet.

Snap har denna vecka också meddelat HR-chefen Jason Halbert lämnar. Tech-bolaget har tappat flera chefer den senaste tiden däribland chefen för innehåll och strategichefen.

Läs fler artiklar
LÄS MER