Nelly stärker upp sin styrelse med spel- och modeveteraner

Nelly
Nelly stärker upp sin styrelse med spel- och modeveteraner

Längst ned till vänster, Maj-La Pizzeli, styrelseledamot, Anna Ullman Sersé, vd och Louise Nylén, styrelseledamot för Nelly. Foto: Press och TT.

Sara Lindmark

Reporter

Maj-La Pizzeli och Louise Nylén tar plats i Nellys styrelse.

Qliro-ägda Nelly är modebutiken på nätet som tampas med vinsttapp och en stor mängd returer. Nyligen stod det klart att Anna Ullman Sersé blir ny vd på bolaget. 

Nu förstärks styrelsen med två namnkunniga personer inom mode och digital marknadsföring, Maj-La Pizzeli och Louise Nylén. 

"Qliro Group utvärderar sedan i somras en börsnotering eller en avyttring av Nelly. Det är ett av Nordens starkaste varumärken för mode på nätet, säger Marcus Lindqvist, vd och koncernchef för Qliro Group, i ett pressmedelande. 

Louise Nylén är vice vd på kasinobolaget Leovegas och var dessförinnan dess marknadschef. I sin roll har hon bland annat "byggt upp en snabbväxande och effektiv marknads- och kundanskaffningsorganisation". 

Maj-La Pizzeli är medgrundare av modemärket ATP Atelier, grundare av HOW Fashion Industry och styrelsemedlem i Stutterheim raincoats samt Association of swedish fashion brands. Hon var tidigare produktchef på Filippa K under 13 år. 

Läs fler artiklar
LÄS MER