Göteborgare – se hit! Kom på e-handelsfrukost med Breakit och Carnegie

Horsemeup

Från vänster: Monica Sjösvärd, Magnus Emilson och Jörgen Jedbratt. Foto: Press

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Vilka är de nya utmanarna inom e-handel och retail och hur påverkar de resten av näringslivet? Det går vi till botten med på Breakit och Carnegie Private Bankings frukost i Göteborg den 28 november. Anmäl dig nu – platserna är begränsade!

E-handel och retail är en bransch i ständig förändring. Nya bolag som utmanar den traditionella handeln uppstår nästan dagligen. Men vilka är de verkliga vinnarna och hur påverkar de resten av samhället? Vad behöver entreprenörer och investerare tänka på?

Den 28 november tar vi ett grepp om dessa frågor när Breakit och Carnegie Private Banking bjuder in till frukost och panelsamtal i Göteborg. På scen står Monica Sjösvärd, grundare och vd på e-handeln Horsemeup, Jörgen Jedbratt, expert på e-handel och retail på Kairos Future och Magnus Emilson, investerare som bland annat investerat i bolag som Na-kd. Moderator för samtalet är Breakits reporter Jonas de Lange.

Frukosten är en del av den seminarieserie som Breakit genomför tillsammans med Carnegie Private Banking på temat “Gamechangers 2018”.

Morgonens hållpunkter:

  • 08.00 Frukost och affärsnätverkande.
  • 08.30 Carnegie Private Banking och Breakit hälsar välkomna. Därefter blir det e-handelssamtal med Monica Sjösvärd, Magnus Emilson och Jörgen Jedbratt. Breakits reporter Jonas de Lange modererar.
  • 09.15 Frukost och affärsnätverkande fortsätter.


Datum och tid: onsdag 28 november, kom redan klockan 8 för affärsnätverkande!

Plats: Västsvenska handelskammaren, Parkgatan 49, Göteborg.

Anmäl dig här – det är kostnadsfritt, men platserna är begränsade.

Carnegie Private Banking bjuder på frukost.

Läs mer