Från NA-KD-Jarno till Sofi Fahrman – här är alla talarna på Breakit Retail tech

VerdaneCreandumBreakits konferenser

Från vänster: Jarno Vanhatapio, Sofi Fahrman, Andreas Koschnike och Marina Davarinou. Foto: Press

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Breakit Retail tech den 14 november bjuder på en riktigt tung talar-lineup – från NA-KDs grundare Jarno Vanhatapio till profilen Sofi Fahrman och Ellos vd Marina Davarinou. Spana in hela listan nedan och boka din plats idag!

E-handelsbranschen är i ständig förändring. Nya utmaningar och uppstickare som disruptar branschen dyker upp dagligen, samtidigt som målgruppen blir allt mer medveten och kräsen.

Så hur ska startup- och e-handelsbolagen egentligen hantera dessa utmaningar? När kommer Amazon till Sverige och hur påverkar det hela e-handelsindustrin? Och hur hittar man nya sätt att öka sin digitala försäljning?

Svaren försöker vi tillsammans ta reda på när Retail tech 2018 går av stapeln – Breakits event om den allra senaste utvecklingen inom e-handel och retail. Vi djupdyker i frågorna ovan, samtidigt som du som deltagare får lära dig av konkreta case där vi valt ut ett gäng entreprenörer som delar med sig av sina lärdomar kring byggandet av en lyckad e-handel.

Det blir parallella spår och möjlighet att välja det pass som verkar mest intressant för dig, många tillfällen till nätverkande – och självklart en tung talarlista. Spana in:

Jarno Vanhatapio, grundare och vd på moderaketen NA-KD, och ett av e-handelsbranschens mest kända namn. Proffs på influencer-marknadsföring men framförallt på hur man skalar ett snabbväxande digitalt bolag. Grundade och drev även tidigare e-handeln Nelly.com.

Marina Davarinou, vd på Ellos, som är en av Nordens största e-handelsaktörer för mode, hem och skönhet och omsätter drygt två miljarder.

Andreas Koschnike, grundare och vd på streetwearbutiken Caliroots som har e-handel i fler än 70 länder och omsätter idag över 370 miljoner. Bolaget har även expanderat utomlands, bland annat genom samarbeten med lokala aktörer och förvärv av andra bolag.

Catherine Sahlgren, vd på Teknikmagasinet, som det senaste året gått igenom ett stålbad med rekonstruktion, nytt kapital och ny plan framåt.

Jonas Carlsson, vd på e-handeln The Friendly Swede som omsätter 51 miljoner genom sin försäljning på sju Amazon-marknader.

Hermann Haraldsson, vd på Boozt, som säljer mode, smink, heminredning och sportprodukter för två miljarder.

Karin Lindahl, vd och ägare av klädkedjan Indiska, som senaste året storsatsat på sin e-handel och har vidare planer på att dubbla försäljningen på nätet.

Pia Anderberg, direktör för HR och innovation på Axel Johnson som leder arbetet med hur bolagsjätten ska ställa om digitalt.

Henrik Aspén, partner på riskkapitalbolaget Verdane Capital och ansvarig för deras e-handelsinvesteringar.

Sanna Westman, investeringsansvarig på riskkapitalbolaget Creandum med fokus på e-handel och retail.

Linda Hellquist, nytillsatt marknadschef på Swiss Clinic, som säljer skönhetsbehandlingar för hemmabruk på nätet, med ansvar för varumärkets utveckling på befintliga marknader och vidare positionering globalt.

Arash Gilan, vd och medgrundare av Viva media, och författare till boken Get digital or die trying.

Elvira Eriksson, grundare och kreativ chef på klockmärket Mockberg, som på kort tid gjort succé och omsätter 22 miljoner kronor utan externt kapital och i stor konkurrens.

Sofi Fahrman, influencer och entreprenör med bland annat startupen Left or right, författare, skribent och poddare. Proffs på hur man skapar engagemang i sociala medier och skapar en följarskara.

Boka din plats till Retail tech 2018 här

Techprofilen och digitaliseringsexperten Paulina Modlitba gör comeback som moderator, och Breakits egen affärsutvecklingschef Camilla Björkman ansluter som sidekick.

Eventet riktar sig både till startups och etablerade spelare inom e-handel och retail, investerare eller dig som på annat sätt jobbar i branschen.

Retail tech 2018 går av stapeln den 14 november på Meeting Room i Stockholm. Se hela programmet och boka din plats här. Vi har självklart även grupprabatter om ni är fler som vill gå.

Våra partners:

 

 

Läs mer