Nätapoteket Apotea i samarbete med Airmee för snabba leveranser

Apotea Airmee e-handel
Nätapoteket Apotea i samarbete med Airmee för snabba leveranser

Pär Svärdsson, vd på Apotea. Foto: Press

Tobias Blixt

Reporter

Snabbt och ofta är ledorden när nätapoteket Apotea inleder ett samarbete med logistikstartupen Airmee.

Med leveranser i två- och tretimmarsintervaller ska personer bosatta i Stockholm snabbt kunna få sina beställningar från Apotea. Nätapoteket siktar på att vara bäst på logistik bland nätapoteken och nu inleder de alltså ett samarbete med Airmee som ska stå för leveranserna.

”Vi arbetar hela tiden på att hitta nya fraktsätt och förbättra våra leveranstider och med Airmee får våra Stockholmskunder tillgång till en otroligt bra tjänst med tidsbestämda leveranser flera gånger dagligen”, säger Pär Svärdson, vd på Apotea i ett pressmeddelande.

Airmee grundades 2016 med en affärsidé att optimera logistiken i städer, med rötter i forskning på KTH. Bland kunderna finns bolag som Lyko, Matsmart Apotek Hjärtat, Paradiset och Adlibris go.

”För apoteksvaror, som för många andra produktgrupper har vi sett en väldigt hög efterfrågan på snabba leveranser. Vi kommer därför att fortsätta att kontinuerligt förbättra vårt erbjudande för att kunder ska kunna få sina produkter levererade till den plats och vid den tid de önskar", säger Julian Lee, vd på Airmee.

Läs fler artiklar
LÄS MER