Sök

Annonssamarbete med MINI

Bilen du kan forma för att passa just din personlighet

Tobias Lundgren

Tre utrustningsnivåer, tre olika sätt att uttrycka din personlighet.
Essential, Experience och Maximise ger dig möjligheten att utforma din MINI Countryman Plugin-Hybrid så den passar just dig – och hela familjen.

Med MINI Countryman Plugin-Hybrid har det klassiska märket släppt den första modellen som är helt anpassad till den moderna småbarnsfamiljen. Laddhybriden tar ansvar för framtida generationer genom låga koldioxidutsläpp och passar lika bra för pendlingen till jobbet som för helgutflykterna.

Läs mer om nya MINI Countryman Plugin-Hybrid här!

Och med de tre utrustningsnivåerna som finns att välja mellan – Essential, Experience och Maximise – kan du få en MINI Countryman som lyfter fram din personlighet och ger dig ett ännu starkare band till din bil.

Ljussystem ger personlig touch

I utrustningsnivån Essential får du allt det grundläggande man kan önska av en bil. LED-ljus som guidar dig i mörkret, en sportläderratt för rätt känsla vid körningen, farthållare med smart bromsfunktion och MINI:s eDrive Services. Via den 6,5 tum stora Connected Navigation-skärmen kontrollerar du bilens funktioner och de inbyggda ljussystemen i bilen ger den en personlig touch. När du kommer fram till kontoret kommer parkeringsassistenten hjälpa dig med de knepiga fickparkeringarna man så ofta kämpar med i stadsmiljön.

Vilken version av MINI Countryman Plugin-Hybrid passar dig? Kolla själv här!

Experience utökar upplevelsen med smarta tillägg som automatisk bakluckeöppning, något som kommer väl till hands när nävarna är fulla av matkassar och barnen springer runt fötterna på en utanför matbutiken. De 17 tum stora lättmetallfälgarna Imprint Spoke ger ett läcker touch till det yttre och på insidan lyser Excitement Package upp kupén. Via det kan du själv välja färger efter humör.

För dig som vill maxa din Mini

Maximise är paketet för dig som vill ha extra allt. Då får du en bil med allt MINI har att erbjuda i form av teknik och utseende. Sjunk in i sportstolarna i framsätet när de 224 hästkrafterna tar dig från 0-100 på 6,9 sekunder. Harman Kardon-högtalarna pumpar ut din favoritmusik samtidigt som körassistenten med personkollisionsvarningssystemet gör dig tryggare i trafiken.

Designa din egna MINI Countryman Plugin-Hybrid. Läs mer här!

Vilken version av MINI du än väljer så är automatväxellåda, navigation och ALL4 fyrhjulsdrift standardutrustning. Och tack vare utrustningspaketen får du en bil som vänder på huvuden utan att du själv behöver vända på slantarna. 

Läs mer