Sök

Healthtech är hetare än någonsin – kom på frukostspaning med Breakit och Carnegie

Hälsa

Träffa Sara Wimmercranz, Johannes Schildt, Towe Boström och Henrik von Sydow på frukostspaning.

Camilla Bergman

Camilla Bergman

Vad händer inom healthtech och hur påverkar det resten av samhället? Det går vi till botten med på Breakit och Carnegie Private Bankings frukost den 24 oktober.

Kry, Min Doktor, Doctrin, Dynamic Code och en rad andra spelare inom vård och hälsa gör nu succé inom startup-sektorn. Men vilka kommer att lyckas och hur påverkar de resten av vården och samhället? Vad behöver entreprenörer och investerare veta om och tänka på?

Den 24 oktober tar vi ett grepp om den här frågan när Breakit och Carnegie Private Banking bjuder in dig till frukost och smarta samtal. På plats är Sara Wimmercranz, investerare som driver riskkapitalbolaget Backing Minds, Johannes Schildt, vd och grundare för nätläkaren Kry, Breakit såklart och även representanter för Carnegie.

Frukosten är en del av den seminarieserie som Breakit genomför tillsammans med Carnegie Private Banking på temat “Gamechangers 2018”.

Det här vill du inte missa.

Morgonens hållpunkter:

  • 8.00 Frukost och affärsnätverkande.
  • 8.30 Henrik von Sydow, omvärldsstrateg på Carnegie Private Banking, kickar igång morgonen innan vi kör en kort spaning med Towe Boström, Breakits reporter specialiserad på healthtech som står bakom flera uppmärksammade reportage på området.
  • 8.40 Scensamtal med Sara Wimmercranz, Backing Minds och Johannes Schildt, Kry.
  • 9.15 Frukost och affärsnätverkande fortsätter.


Datum och tid: Onsdag 24 oktober, kom redan klockan 8 för affärsnätverkande!

Plats: Carnegie Private Banking, Regeringsgatan 56, Stockholm.

Anmälan: OBS! Tyvärr är anmälan nu stängd då eventet är fullbokat.

Carnegie Private Banking bjuder på frukost.

Läs mer