Sök

Nu kan du köpa jobbannons på Breakit – vi hjälper dig rekrytera utvecklare

BreakitMonster

Från vänster: Linn Arledal, Marketing Communications Specialist på Monster, Breakits vd Olle Aronsson och Monsters marknadschef i Sverige Stefan Rizvi.

Olle Aronsson

Olle Aronsson

Medgrundare

“Vår största utmaning är att hitta rätt folk” – så brukar Breakit-läsande chefer svara när vi frågar dem vad de lägger mest kraft på. Nu lanserar vi ihop med vår partner Monster en produkt som ska hjälpa dem på traven: Sveriges mest kompletta jobbannons inom tech och IT.

Att hitta vassa utvecklare, produktbyggare och digitala experter tillhör det absolut mest tidskrävande för företagare 2018. Därför ville vi på Breakit skapa Sveriges mest kompletta lösning för jobbannonser inom tech.

“Vi hymlar förstås inte med att det här handlar om att Breakit ska öka sina annonsintäkter. Men samtidigt är jag helt ärlig när jag säger såhär: Vi brinner för att hjälpa vår målgrupp med deras problem – och rekrytering är det vanligaste problemet de har”, säger Breakits vd Olle Aronsson.

Breakit når idag över 150.000 unika besökare varje vecka i en målgrupp bestående av framtidens digitala talanger.

Det nya erbjudandet har tagits fram tillsammans med Monster, som är ledande inom rekryteringsmedia med jobbannonslösningar som har räckvidd långt bortom den traditionella platsannonsen på nätet.

Den som köper jobbannonsen får ett fullmatat paket med 30 dagars synlighet på Breakits sajt, i nyhetsbrev, i Monsters egna nätverk samt Monster externa sajtnätverk och unik målgruppsstyrning i sociala medier.

“Det blir den enda annonslösning inom tech du behöver för att nå både aktiva och passiva kandidater i alla relevanta kanaler. Vi tror oss ha en svårslagen kombination i och med Breakits unika position i techmålgruppen och Monsters senaste medialösningar inom rekrytering”, säger Monsters marknadschef Stefan Rizvi.

Läs mer om erbjudandet här eller skicka en icke bindande bokningsförfrågan här.

Läs mer