NA-KD-grundaren fortsätter vässa teamet – tillsätter teknikchefen Noah Magram

NA-KD

Noah Magram och Jarno Vanhatapio.

Towe Boström

Towe Boström

Reporter

Plockar in ny teknikboss.

Modebolaget NA-KD, med grundaren Jarno Vanhatapio vid rodret, expanderar i snabb takt. E-handelsraketen, som förra året sålde kläder och andra modeprodukter för 400 miljoner kronor, satsar bland annat hårt på att nå ut till sina kunder med hjälp av influencers på sociala medier. 

Nu har NA-KD knutit en ny teknikchef till sig genom att rekrytera Noah Magram. Han har en bakgrund från tech-meckat Silicon Valley och har haft högre positioner inom bolag som Cisco Systems och Innovation Law Lab.

NA-KDs grundare och vd Jarno Vanhatapio säger att Noah Magram kommer att vara viktig i bolagets fortsatta tillväxtresa samt att tillsättningen är en i raden av nya rekryteringar.

”Noah kommer till NA-KD i en tid när företaget växlar upp inför en ny nivå av skalbarhet”, säger Jarno Vanhatapio.

Det här innebär att Noah Magram ersätter den tidigare teknikchefen Niklas Helgesson. 

Jarno Vanhatapio uppger vidare att den fortsätta internationella expansionen fortsätter med fokus på att skala upp teknikteamet.

”NA-KD kommer att fortsätta sin höga investeringstakt under 2019”. 

Noah Magram säger sig i sin tur vara imponerad av e-handelsbolagets resa. 

"Det de uppnått på bara två år är enastående och jag är väldigt exalterad över att ansluta mig till ett sådant skickligt team", säger Noah Magram. 

Vi har tidigare berättat att NA-KD brände över 90 miljoner kronor under förra året. 

Missa inte Breakits event Retail Tech i höst, där Jarno Vanhatapio kommer att berätta mer om hur man gör för att skala upp ett företag.

Läs mer